Victor Ponta: "Sper ca prim-ministrul Grindeanu să-și continue activitatea"

163
Victor Ponta:
Deputatul social-democrat Victor Ponta a declarat, ieri, că susține guvernul și speră ca prim-ministrul Sorin Grindeanu să-și continue activitatea pentru ca PSD-ul să nu se facă de râs.


"Sper ca prim-ministrul Grindeanu să-și continue activitatea și să nu ne facem de râs. După ce anul trecut ne-am făcut de râs, PSD-ul vorbesc, eu nu, că n-am votat, susținând guvernul Cioloș, acum nu vreau să ne facem de râs că ne dăm jos guvernul nostru PSD", a spus Victor Ponta.


Precizarea fostului premier a venit după o întrebare referitoare la cererea de demisie a lui Sorin Grindeanu pe care ar fi formulat-o președintele PSD, Liviu Dragnea, cu o seară în urmă.


Întrebat dacă sunt motive reale pentru ca guvernul Grindeanu să plece de la Palatul Victoria, Victor Ponta a răspuns negativ.


"Niciunul. Motivele personale în politică sunt foarte greșite când le aplici. Domnul Dragnea să se obișnuiască cu ideea că guvernul este al României, nu e nici al Teleormanului, nu e pe persoană fizică, și că guvernul trebuie să facă treaba pentru România. Deocamdată, dacă sunt probleme cu miniștrii, să-i schimbe pe miniștrii care nu sunt buni", a susținut deputatul social-democrat.


Totodată, Ponta a afirmat că susține actualul guvern.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0281 secunde