Omagii aduse eroilor, la Cumpăna, de 1 decembrie

245

Articole de la același autor

La Cumpăna, de 1 Decembrie, au fost omagiati eroii, cei căzuți pe câmpul de luptă pentru libertate, dreptate, adevăr, neam, pentru România și pentru ca noi astăzi să fim liberi, să gândim liber, să credem și să visăm cât mai înalt.

Eroii sunt cei care au luptat și luptă în continuare pentru țară, pentru binele României, pentru bunăstare și credință, pentru unitate și încredere.

Primăria și Consiliul Local Cumpăna, au marcat, anul acesta, în format restrâns și respectând măsurile de distanțare socială, manifestările prilejuite de ziua națională.

Au fost depuse coroane de flori la cele patru monumente de pe raza comunei Cumpăna, dedicate eroilor din primul și al doilea război mondial.

Festivitatea a început cu intonarea Imnului de Stat. Imediat după acest moment a avut loc slujba religioasă oficiată de preotul paroh al Bisericii Sf. Parascheva din Cumpăna, iar mai apoi, viceprimarul comunei, Florin Neagu a susţinut o scurtă alocuţiune cu privire la însemnătatea acestei zile atât de importante.

La eveniment au participat și reprezentanți ai Asociației „Cumpăna Tinerilor”, ce au ținut să depună o coroană de flori în cinstea eroilor neamului românesc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5855 secunde