Concurs Oprescu îl acuză pe Blaga că și-a negociat voturile cu Mitrea

325

Articole recomandate

Sorin Oprescu susține că democrat-liberalul Vasile Blaga și social-democratul Miron Mitrea au intrat în negociere directă și și-au împărțit voturile și sectoarele din Capitală, cei doi întâlnindu-se la un restaurant unde "au pus de-un fel de Yalta pe un șervețel".
"La noi în oraș s-a deschis cel mai mare restaurant din lume în care au intrat 300.000 de oameni care au votat cu PSD și PD-L. Da, din păcate pentru speranțele și așteptările lor, de la cele două mari partide, 300.000 de oameni au fost înghesuiți într-un restaurant ca să slujească intereselor a două persoane, Blaga și Mitrea", a spus, marți, Sorin Oprescu. Potrivit acestuia, Blaga și Mitrea au intrat acum două zile în negociere directă, "ambii pretinzând că vin la masă cu câte 150.000 de oameni".
În replică, Vasile Blaga, Candidatul PD-L pentru Primăria Capitalei, i-a cerut contracandidatului său, Sorin Oprescu, să aducă orice dovadă sau martor în sprijinul afirmațiilor sale potrivit cărora pedelistul s-ar fi întâlnit cu pesedistul Miron Mitrea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6507 secunde