Orban a semnat: Mădălin Voicu a fost concediat din funcția de secretar de stat

305
Orban a semnat: Mădălin Voicu a fost concediat din funcția de secretar de stat - madalinvoicudivorteazadinnou2373-1573738928.jpg
Mădălin Voicu nu mai este secretar de stat in Ministerul Culturii.


Premierul Ludovic Orban a semnat, joi, decizia de revocare a lui Mădălin Voicu din funcția de secretar de stat la Ministerul Culturii, hotărârea urmând a fi publicată în Monitorul Oficial, potrivit unui anunț al Executivului.

Deputatul USR Iulian Bulai, membru al Comisiei de Cultură din Parlament, este cel care a atras atenția că Mădălin Voicu nu este supus "depesedizării", cerând, joi, premierului Ludovic Orban să îl dea afară pe Mădălin Voicu, așa cum a procedat cu foarte mulți alți secretari de stat.


"Mădălin Voicu e singurul secretar de stat de la Ministerul Culturii rămas în funcție după schimbarea guvernului. Și pentru că n-a dat semne, în doi ani și jumătate la minister, că a facut ceva, orice, concret acolo, care să-l facă vital și de neinlocuit pentru cultura României, sub cel mai toxic ministru al Culturii din istoria țării, din două una, criteriul competenței pentru PNL e ori să fi stat trei ani degeaba pe banii statului, ori să ai relații tandre, de lungă durată, cu liderul partidului. În oricare variantă e vorba de ipocrizie", spunea Iulian Bulai.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 14 Noiembrie 2019
Stire din Economie : Simptomele crizei bugetare
Vineri, 08 Noiembrie 2019
Stire din Economie : Simptomele crizei bugetare
Pagina a fost generata in 1.4961 secunde