Mistreții din pădure au distrus cocaină de 20.000 de euro

810
Mistreții din pădure au distrus cocaină de 20.000 de euro - mistretizoommediafaxro-1573739401.jpg

Articole recomandate

Cocaină în valoare de circa 20.000 de euro, ascunsă de traficanții de droguri într-o pădure din Italia, a fost distrusă de mistreți. Traficanții au descoperit că drogurile îngropate într-o pădure de lângă Montepulciano (Toscana) fuseseră luate în picioare de animalele curioase.

Mistreții au reușit să deschidă pachetele în care se afla cocaina și să împrăștie prin pădure o cantitate în valoare de circa 20.000 de euro. Întâmplarea a ieșit la iveală după ce poliția a ascultat telefoanele unui grup suspectat de trafic de droguri - format dintr-un italian și trei albanezi - și a auzit pe unul dintre dealeri plângându-se de pierdere, scrie The Independent, citat de Agerpres.

Potrivit publicației italiene IL Tirreno, traficanții vindeau circa 2 kilograme de cocaină în fiecare lună în baruri și cluburi de noapte din zona orașelor Arezzo și Siena.

O anchetă cu privire la activitățile grupului fusese lansată de către autoritățile italiene după uciderea unui tânăr albanez, în vârstă de 21 de ani, în mai 2019.

Se estimează că în prezent în Italia trăiesc circa două milioane de mistreți, un număr dublu față de 2015, a indicat Coldiretti, cea mai mare asociație de fermieri din țară, care susține că guvernul nu a luat niciodată măsuri pentru a controla în mod corespunzător populația acestora.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7904 secunde