Orban anunță noi restricții pentru români: "Propun sistarea evenimentelor private!”

182
Orban anunță noi restricții pentru români:
Premierul Ludovic Orban a anunţat, luni dimineaţă, că va propune interzicerea evenimentelor private, întrucât organizatorii şi participanţii la astfel de evenimente sociale nu respectă numărul maxim de persoane prevăzut de lege în condiţii de pandemie iar evenimentele, în sine, reprezintă o modalitate principală de transmitere a coronavirusului.
”Să vă spun eu o restricție pe care am gândit-o pentru că am văzut că nu peste tot comitele județene pentru situații de urgență iau decizia respectivă. Eu voi propune sistarea evenimentelor private. Este clar că reprezintă una din principalele surse de îmbolnăvire. Sau revenirea la vechiul sistem de 20 de persoane. Sunt foarte mulți organizatori de evenimente și foarte mulți care nu respectă regulile în organizarea nunților și e posibil să nu mai permitem organizarea unor astfel de evenimente private”, a spus Orban când a fost întrebat dacă există posibilitatea să fie impuse și alte restricții.

În acest moment, evenimentele private se organizează cu maxim 50 de persoane în spații închise și cu 100 de persoane în spații exterioare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8781 secunde