Orban, declarația zilei despre dublarea alocațiilor pentru copii

355
Orban, declarația zilei despre dublarea alocațiilor pentru copii - copiilaptopeleviscoalafreepikcom-1576848519.jpg

Articole recomandate

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, referitor la dublarea alocațiilor pentru copii decisă de deputați, că are încredere în președintele Klaus Iohannis că va lua o decizie bună, adăugând că PNL a atras deja atenția că PSD "a adus România pe marginea prăpastiei" prin măsurile luate în timpul guvernării.

Întrebat de jurnaliști despre decizia dublării alocațiilor pentru copii, Orban a răspuns: "Avem încredere în președintele nostru, că de aia l-am susținut, are discernământul și aparatul de analiză necesar și suntem convinși că decizia pe care o va lua va fi una bună. Am atras atenția ca parlamentarii PSD să nu își mai bată joc de România. Și așa au adus România pe marginea prăpastiei, au creat dezechilibre majore la nivel economic, au creat o neîncredere la nivelul investitorilor și oamenilor de afaceri în puterea guvernamentală și au făcut praf sistemele publice mari, sistemul de sănătate, sistemul educației", a spus premierul, într-o conferință de presă la Timișoara.

Orban le-a cerut parlamentarilor PSD să nu continue pe această linie, amintind că PNL a "preluat" țara cu un "deficit extrem de mare".

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, proiectul de lege inițiat de PSD privind dublarea alocațiilor pentru copii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Decembrie 2019
Stire din Politică-Administrație : PNL susține alegerile anticipate
Pagina a fost generata in 0.3251 secunde