Orban susţine că răspunderea politică pentru Voiculescu aparține USR-PLUS

155
Orban susţine că răspunderea politică pentru Voiculescu aparține USR-PLUS - ludovicorban3-1618223188.jpg
Președintele PNL Ludovic Orban le-a transmis colegilor, în ședința Biroului Executiv, că răspunderea politică pentru ministrul Sănătății aparține USR-PLUS. Acesta a încercat să tempereze nemulțumirile unor liberali la adresa ministrului. „Avem nevoie de coeziune în Coaliție”, le-ar mai fi spus Orban, potrivit unor surse participante la discuții, relatează Digi24. În ședința conducerii PNL, vicepreședintele Ben Oni Ardelean a reluat subiectul demiterii lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății.


„Cer demisia ministrului Sănătății, nu putem accepta ce s-a întâmplat. PNL trebuie să se delimiteze radical de Voiculescu. Cei de la USR PLUS fac jocuri de imagine. Premierul ar trebui să facă mai repede evaluarea miniștrilor.”, ar fi spus Ben Oni Ardelean, într-o ședință la care premierul Florin Cîțu nu a participat.


În replică, președintele partidului l-a întrerupt pe acesta și i-a transmis că este nevoie de coeziune în Coaliție, fiind nevoie de înțelegere între parteneri pe mai multe subiecte importante.


„Am 100 de motive sa critic, 100, dar coaliția trebuie să funcționeze, răspunderea politică pentru Voiculescu aparține USR PLUS. Avem nevoie de coeziune în Coalitie, pentru că avem nevoie să treacă TVR, Radio, CNA, să treacă negocierea pe PNRR. Nu ne putem face de râs. Vă rog frumos să fim mai cumpătați în declarații. Remanierea e decizia premierului, el o face.”, le-a spus Orban colegilor, potrivit surselor citate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3188 secunde