Pachete cu alimente pentru locuitorii din Năvodari

1115
Înaintea sărbătorilor de iarnă, Primăria orașului Năvodari, la inițiativa primarului Nicolae Matei, vine în sprijinul persoanelor cu venituri reduse și a celor încadrate
într-un grad de handicap și le oferă pachete cu alimente de bază, toate necesare pe masa de Crăciun. Un pachet conține: un pui, o sticlă de ulei, un kilogram de zahăr, un kilogram de orez și un kilogram de făină.
Astfel, reprezentanții administrației locale vor oferi în zilele următoare pachete cu alimente, fiecare pachet având valoarea de 40 de lei pentru toți pensionarii, asistenții sociali, persoanele cu handicap, persoanele care beneficiază de ajutor social, precum și celor care vin la cantina socială.
Potrivit primarului Matei, distribuirea se face în zilele de 15 - 16 decembrie, între orele 9.00 - 16.00 și în zilele de 19 - 20 decembrie, în același interval orar.
Pentru a fi evitate cozile, organizatorii îi așteaptă pe pensionarii ale căror nume încep cu literele A, B, C și D la Centrul Cultural. De asemenea, un alt punct de distribuire al pachetelor este Casa Căsătoriilor. Aici sunt așteptați năvodărenii pensionari ale căror nume încep cu E, F, G, H, I, J, K, L, M, N și O, iar de la sediul Ecoterm își pot ridica pachetele cei ale căror nume încep cu literele P, R, S, T, U, V, X și Z.
Asistenții sociali, persoanele cu handicap, persoanele care beneficiază de ajutor social și beneficiarii cantinei sociale își vor ridica pachetele de la cantina socială.
De precizat că și această campanie se desfășoară sub denumirea "Nicolae Matei, mereu alături de oameni!", la fel ca toate campaniile ce poartă semnătura primarului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3247 secunde