Parcare supraetajată cu 265 de locuri lângă Spitalul Județean

584
În cadrul întrevederii de ieri de la prefectura Constanța, ministrul Elena Udrea, împreună cu premierul Emil Boc și primarul Radu Mazăre au semnat contractul pentru proiectul Parcare verde - construirea unei parcări supraetajate, zona spital clinic județean de urgențe Constanța, județul Constanța. Această inițiativă își propune îmbunătățirea accesului populației la serviciile publice de sănătate oferite de Spitalul Clinic Județean de Urgențe Constanța, prin construirea unei parcări supraetajate cu o capacitate de 265 de locuri. În plus, proiectul va introduce conceptul de clădire verde în spațiul public urban, prin construirea Parcării verzi și crearea a 15 noi locuri de muncă permanente.
Valoarea totală a lucrărilor, care se vor derula pe parcursul a 17 luni, este de 16.899.170,86 lei, din care valoarea finanțării nerambursabile este de 13.395.846,40 lei.
Contractul semnat astăzi face parte din cele 38 de astfel de documente incluse în Planul Integrat de Dezvoltare (PID) al municipiului Constanța și depuse spre finanțare în cadrul Programului Operațional Regional.
În cadrul întrevederii, ministrul Elena Udrea a explicat faptul că documentul semnat astăzi este primul de acest tip ce a fost încheiat la nivelul județului Constanța, în timp ce în alte județene există deja proiecte în desfășurare.
"Trebuie să îi explicăm domnului primar de ce se face atâta fast pentru banii europeni. Este primul proiect de acest tip semnat la Constanța în timp ce în alte județe există deja câte cinci, șase proiecte în desfășurare. România are șapte poli de creștere, dintre care Constanța a mers cel mai slab din punctul de vedere al numărului de proiecte", a declarat Elena Udrea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7704 secunde