Parcul de la intrarea Satului de Vacanță ar putea deveni Parcul "Expoflora"

394
Consilierii locali se întrunesc, astăzi, într-o nouă ședință ordinară aferentă lunii martie, având înscrise pe ordinea de zi 29 de proiecte de hotărâre.
Trei dintre acestea vizează atribuirea de denumiri pentru câteva parcuri din oraș. Așa este cazul terenului în suprafață totală de 20.000 metri pătrați, situat în zona de intrare a Satului de Vacanță. Parcul este delimitat astfel: la nord - Sat Vacanță, la sud - Parcul Tăbăcărie, la vest - bulevardul Alexandru Lăpușneanu și la est - Lacul Tăbăcărie. El s-ar putea numi, de acum înainte, "Expoflora".
Pentru parcul din zona CET, în suprafață totală de 13.473 metri pătrați, a fost propusă varianta "Parcul Aurel Vlaicu". Acesta are următoarele vecinătăți: la nord-bulevardul Aurel Vlaicu, la sud-SC Electrocentrale - Sucursala Constanța, la vest-strada Cumpenei, iar la est-alee acces SC Electrocentrale - Sucursala Constanța.
Parcul din zona Peninsulei, în suprafață totală de 22.359 metri pătrați, ar putea prelua numele lui Carol I dacă aleșii vor aproba proiectul de hotărâre. Parcul este situat între str. Vasile Canarache - la nord, str. Ovidiu - la est, Termele Romane-la sud și zona Peninsulă - la vest.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5939 secunde