Cătălin Cășaru și Vlad Caraș, pe podium la Naționalele de lupte

3133
Cătălin Cășaru și Vlad Caraș, pe podium la Naționalele de lupte - b699556d36dd386da7c02d83f28686fb.jpg
Doi luptători constănțeni, Cătălin Cășaru (LPS "Nicolae Rotaru" CSS - Dinamo) și Vlad Caraș (LPS - CSS Reșița), au urcat pe podium la Naționale.
La faza finală a întrecerii de lupte greco-romane de juniori de la Pitești, Cășaru a devenit vicecampion la categoria 66 kg. "Cătălin a trebuit să slăbească opt kilograme și a avut meciuri solicitante în cele patru partide de până în finală", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Ioan Giuglea, care-i pregătește pe sportivii de la LPS, alături de Valentin Dobrin. Giuglea a remarcat și sprijinul pe care-l primesc luptătorii de la fostul campion Ender Memet.
La Pitești, pentru LPS au mai punctat cadeții Dorin Pârvan (LPS - Steaua; categ. 84 kg), Sebastian Agrigoroșoaiei (LPS - CSS Tulcea; 60 kg) și Valentin Ștefan (LPS; 55 kg), toți clasându-se pe locul cinci.
Vlad Caraș a participat, la Hunedoara, la faza de zonă a Campionatului Național școlar de lupte libere pentru cadeți, calificându-se fără probleme la etapa finală, care se va desfășura între 23 și 25 aprilie, la Odorhei. Vlad (15 ani) a câștigat la Hunedoara categoria
76 kg, cu cinci victorii din cinci meciuri. În prima partidă l-a bătut clar pe cel în fața căruia pierduse în finală la etapa de Ligă a cadeților, de la Tg. Mureș. După Paști, Vlad, component al Cen-trului Olimpic de la Reșița, va participa la un stagiu de pregătire în Rusia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8079 secunde