Parlamentarii chiulangii rămân fără indemnizații

334
Parlamentarii chiulangii  rămân fără indemnizații - senatori-1330603768.jpg
Președintele Camerei Deputaților, Roberta Anastase, a declarat, ieri, că indemnizațiile de ședință ale parlamentarilor opoziției care nu au participat la aceste reuniuni vor fi tăiate, decizia fiind luată, marți, în Biroul Permanent al Camerei.

Roberta Anastase a precizat că indemnizațiile parlamentarilor opoziției vor fi tăiate chiar dacă aceștia au semnat condica de prezență, dar nu au participat la ședința de plen în care s-a votat.

"Am decis în Biroul Permanent ca diurna să le fie tăiată pe toate zilele. În măsura în care nu au semnat și nu au participat la vot, atunci li se taie această indemnizație. Dacă au semnat, dar nu au participat la vot, asta se probează prin participarea la vot", a mai spus Anastase.

În cazul în care liderii de grupuri ai Opoziției vor motiva absențele colegilor lor, indemnizația acestora nu va mai fi tăiată, dar Anastase a precizat că aceste absențe nu pot fi motivate decât de starea medicală proastă.

Întrebată dacă tăierea diurnei nu este o cale de a-i împiedica pe parlamentarii Opoziției să-și doneze salariile, președintele Camerei a spus că "donezi banii pentru care ai muncit, nu pe cei pentru care nu ai muncit". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2898 secunde