Mariana Gâju, prezență activă la Asociația "Cele mai frumoase sate"

382
1
Reprezentanții comunei Cumpăna, în calitate de membru fondator al Asociației "Cele mai frumoase sate din România", au participat, ieri, la evenimentul de lansare al ghidului oficial al asociației, care a avut loc la Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti" din București.

La întâlnire, comuna Cumpăna a fost reprezentată de primarul Mariana Gâju. Gospodinele din Cumpăna au adus la eveniment produse tradiționale specifice Dobrogei. În cadrul seminarului "Cele bune în desagă adunate" au avut loc discursuri cu primarii legate de proiectele de peste an. Comuna Cumpăna a prezent un proiect de succes "Proiectare și execuție - extinderea rețelei de apă și canalizare, reabilitarea conductei de refulare până la stația de epurare Constanța Sud și rezolvarea problemelor legate de apele uzate în comună", proiect derulat prin Programul de Cooperare Norvregian. 

Comentează știrea

RODICA RAICHICI
1 martie 2012
MAMAIA SAT

D-NA PRIMAR , VA PROPUN SA FACETI SCHIMB DE EXPERIENTA CU PRIMARUL NOSTRU ! AR FII IN BENEFICIUL LOCUITORILOR DIN ACEST " CATUN ", NUMIT MAMAIA SAT !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Arde o casă la Cumpăna!
Pagina a fost generata in 0.2968 secunde