UNPR s-a hotărât: "Îl sprijinim pe Gigi Chiru la Primăria Constanța"

1084
UNPR  s-a hotărât:
UNPR îl va susține pe PDL-istul Gigi Chiru la șefia Primăriei Constanța, a anunțat George Lipoveanu. Președintele organizației județene a UNPR a declarat pentru Cuget Liber că "protocolul care a fost semnat la nivel central între PDL și UNPR specifică faptul că noi vom sprijini candidații PDL în toate circumscripțiile în care PDL are șanse mai bune decât PDL pentru a câștiga mandate."

Lipoveanu a spus că și inversa este valabilă, astfel PDL va susține candidații UNPR în localitățile unde aceștia au șanse reale pentru a câștiga. Conform acestuia, este vorba despre 8-10 localități din județ.

"Încă nu s-au stabilit aceste localități, acest lucru se va face la nivel județean și această listă ar trebui definitivată până la 15 martie, înainte de termenul prevăzut de protocolul cu PDL care specifică data de 31 martie", ne-a declarat George Lipoveanu.

Tot ieri, liderul central al partidului, Gabriel Oprea, a ținut să precizeze că progresiștii vor avea candidați proprii în toate județele și localitățile. "Vreau să subliniez foarte clar că UNPR va avea liste proprii de candidați pentru toate consiliile locale și toate consiliile județene," a declarat președintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea. Acesta a subliniat că "UNPR nu va încheia niciun acord care să ducă la pierderea identității sale."

Marius NICOLESCU

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : PDL Constanța invită la solidaritate
Pagina a fost generata in 2.6294 secunde