Parlamentul a prelungit mandatul Consiliului de Administrație al SRR

218
Plenul Parlamentului a decis ieri, cu doar 25 de voturi "împotrivă", prelungirea mandatului președintelui și a celorlalți membri ai Consiliului de Administrație al SRR până la data de 31 martie 2010.
Potrivit președintelui Senatului, Mircea Geoană, hotărârea privind prelungirea mandatului președintelui și a celorlalți membri ai Consiliului de Administrație al SRR se face până la data 31 martie 2010.
Inițial, președintele Senatului a solicitat ca, după votul de învestire, parlamentarii să rămână pentru a da un vot și în privința conducerii SRR. Secretarul Camerei, liberalul Mihai Voicu, a intervenit precizând că, fiind un vot deschis, acesta se poate exercita înaintea apelului nominal pentru votul cu bile, specific procedurii de învestire. La final, Geoană a constatat că Hotărârea s-a adoptat "cu 25 de voturi împotrivă", fără să menționeze voturile favorabile.
Mandatul președintelui și al celorlalți membri ai Consiliului de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune a expirat la 29 iunie 2009, dar a fost prelungit până la 31 decembrie, prin vot unanim al deputaților și senatorilor, înainte de începerea vacanței parlamentare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0073 secunde