Parlamentul se reunește, astăzi, pentru a discuta situația actuală a țării

434
1
Parlamentul se reunește în sesiune extraordinară, astăzi, pentru a dezbate situația politică, socială și economică a țării și mâine pentru a sărbători Unirea Principatelor.
USL a solicitat organizarea unei sesiuni extraordinare pentru dezbaterea situației actuale a țării în contextul protestelor din stradă și a fost singurul lucru convenit la întâlnirea opoziției cu reprezentanții puterii.
Organizarea sesiunii extraordinare a fost, ulterior, concretizată printr-o decizie a Birourilor Permanente ale Camerei Deputaților și Senatului, care a aprobat convocarea senatori-lor și deputaților luni pentru a dezbate situația politică, socială și economică a României. Parlamentarii opoziției speră să obțină în această sesiune extraordinară demisia Guvernului Boc, dar și organizarea de alegeri anticipate, în timp ce puterea dorește ca în Parlament să se găsească soluții pentru detensionarea situației din țară.

Comentează știrea

ABDULMECID
23 ianuarie 2012
VIITORUL ROMANIEI

Din cate am inteles parlamentarii vor alegeri anticipate,hmm.da asa este si au tot dreptul sa guverneze caci au prea multe programe cu solutii pentru viitorul romaniei.nu i-am auzit nici pe Copilul Ponta nici pe Fraieritul ANTONESCU cu solutii de criza,lasa astea nu i-am auzit sa insiste in vocabularul lor cuvantul ROMANIA nici atat VIITORUL ROMANIEI,pe ei nu-i intereseaza criza economica,nu-i intereseaza viitorul acestei natiuni.ii intereseaza scaunul,ii intereseaza puterea.atat de mult ii intereseaza si ii doare de Romania incat au cerut taierea fondurilor europene...NU VREAU SA VORBESC DE NOUA PAPUSA MAZARE!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2654 secunde