Partidul Poporului este pregătit de lupta cu cei care au distrus județul Constanța

29143
2
Partidul Poporului este pregătit de lupta cu cei care au distrus județul Constanța - confpartidulpoporului21victorcru-1329256507.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Organizației Municipale Constanța a Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD) au organizat o conferință de presă, în care au prezentat principalele obiective din următoarea perioadă.

Înființată de aproximativ jumătate de an, Organizația Municipală a reușit, prin eforturile conjugate ale conducerii, ale președinților de colegii, dar și ale celorlalți membri să-și consolideze o structură organizatorică solidă.
"Astăzi, numărul membrilor cu adeziune se ridică la peste 1.000 de membri, dar, zilnic, atât la sediul central din strada Ștefan cel Mare, cât și la sediile partidului aflate în raza colegiilor, înscrierile continuă", a spus președintele Organizației Municipale Constanța a PP-DD, Victor Cruceru.
Printre altele, el a precizat că structura organizației municipale cuprinde cinci colegii.
"Este vorba despre Colegiul 6, care cuprinde Poarta 6, toată zona Abator până la Gară, iar președinte de colegiu este Ion Sarmon. Colegiul 7 cuprinde zona Km 5, zona Viile Noi, o parte din cartierul CET, cartierele Palas și Brătianu, cât și comuna Valu lui Traian, iar președinte de colegiu este Ion Radu, care este și prim-vicepreședinte a Organizației Municipale.
Colegiul 8 se află în Km 4-5, o parte din CET, Medeea, Eliberării, cartierul Coiciu, iar președinte de colegiu este doctorul Jeni Arecco. Colegiul 9 cuprinde zona Tăbăcărie, Faleză Nord, zona Stadion, cartierele Tomis 3 și Tomis Nord, iar președinte este Marian Vasiliev. Colegiul 10 cuprinde zona Peninsulară, zona Centrală, zona Spitalului Mare, zonele Dacia, Badea Cârțan și Tăbăcărie", a mai precizat Victor Cruceru.
"Noi, cei din Partidul Poporului - Dan Diaconescu, ne bucurăm că alegerile locale vor avea loc la termen, în iunie, și nu în noiembrie, pentru că vom scăpa de ciocoii din județul Constanța cu câteva luni mai devreme. Eforturile noastre pentru alegerile din iunie vizează câștigarea Consiliului Județean, a Primăriei Constanța, a cât mai multor Consilii Locale, precum și a celorlalte instituții subordonate acestora. În ultimele zile, a fost un val de înscrieri în PP-DD, atât în municipiul Constanța, cât și în alte localități din județ. Suntem pregătiți de lupta cu cei care au distrus județul nostru, bucată cu bucată, în ultimii 22 de ani, au devalizat bugetele, au sifonat fondurile locale, naționale și europene, au trucat licitații și și-au umplut burțile și buzunarele, în disprețul constănțenilor umiliți și sărăciți. Îi îndemnăm pe toți oamenii de bună credință să vină alături de echipa PP-DD Constanța, formată din oameni tineri, valoroși și incoruptibili, de cea mai bună calitate, ca să scoatem, împreună, județul nostru din sărăcia la care l-a condamnat, după 1989, clica politică", a declarat Victor Cruceru.



Comentează știrea

ath
15 februarie 2012
Blestem dupa blestem

"În ultimele zile,a fost un val de înscrieri în PP-DD..." Declaratia asta a fost data si acum o luna-doua,este bine sa verificati textul vechi.Va recomand domnule V.C. sa inlocuiti "valuri" cu "tsunami" si in rest declaratia suna bine.Nu de alta dar deveniti plictisitor. Daca tot vreti sa-l trageti in teapa pe cineva,va rog sa incepeti cu cel care a "sifonat" cladirea Cazinoului din Mamaia.Va rog sa incepeti cu cel(cei) care au transformat o cladire minunata intr-o tiganie locala.Eu stiu cine este dar "nu spui" ,astept sa vad daca il ghiciti. Dumneata ai o casa ? Iti place cum arata cladirea aia cu toate acareturile si cotetele lipide de ziduri ? Te doare mintea domnule,politrucii astia au un tupeu in ei de nu-ti vine sa crezi.Cuget Liber sincer am crezut ca aveti intentii bune cand scrieti despre politica si despre Constanta dar ma face sa cred ca nu aveti mama,nu aveti tata si in cazul asta ati primit bani pentru publicitate de la Dan Diaconescu.

admirator
15 februarie 2012
cugete, ai o datorie

ieri scriai de faptul c ainstanta trebuie sa se pronunte intr-un proces de-al lui Nicusor.Cum a ramas? ca-n tren?

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 15 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : A demisionat primarul din Cluj
Pagina a fost generata in 3.3126 secunde