Partidul Republican din România şi-a lansat Biroul Politic Judeţean la Constanţa

3445
Partidul Republican din România şi-a lansat Biroul Politic Judeţean la Constanţa - olimp-1693651333.jpg

Articole de la același autor

Partidul Republican din România şi-a lansat sâmbătă, 2 septembrie, Biroul Politic Judeţean la Constanţa. Mai exact, evenimentul a avut loc în staţiunea Olimp, într-un cadru cu totul special, în incinta hotelului Cocor Spa.

La eveniment au fost prezenţi printre alţii preşedintele Partidului Republican din România, Marian Cucşa, Nicolae Vlahu, Ionel Ciupe, prim-vicepreşedinte al Partidului Republican din România, Ionel Petre, secretar general al Partidului Republican din România, Nicolae Vlahu, candidat din partea AUR la alegerile europarlamentare şi Dumitru Bădrăgan, coordonator pe judeţul Constanţa al AUR.

Odată cu lansarea Biroului Politic Judeţean, reprezentanţii Partidului Republican din România au anunţat că vor face o alianţă cu AUR pentru alegerile din 2024.

Marian Cucşa a ţinut să amintească unele dintre problemele care sunt prezente în această perioadă în România, dar şi în Constanţa.

„Din păcate, știm ce s-a întâmplat în ultimul timp la mare. Problema drogurilor este una de siguranță națională. Organele abilitate ar trebui să acționeze și să prevină, nu să reacționeze. Legile nu sunt bine făcute. Ne dorim ca atât la nivel parlamentar, cât și la nivel de guvern să existe politici pentru combaterea drogurilor. Trebuie să acționăm responsabil și lucrăm la o strategie pentru a o pune în dezbatere publică. Trăim un moment trist pentru democrație. Dacă în Constituție scrie că sesiunea parlamentară începe la 1 septembrie, iată că unii și-au prelungit vacanța. Încalcă Constituția. Este un act grav pentru Constituție. Un alt punct pe care l-am discutat este legat de turistul de la Cotroceni, care am văzut că a fost în Deltă și a spus că el susține Delta pentru că este prezent acolo. Dacă mergem pe această logică, cred că Iohannis susține și turismul din alte țări, pe acolo pe unde s-a plimbat. Am văzut cum susține Delta atunci când a închis ochii la dragarea canalului Bîstroe. Noi, republicanii, nu putem să stăm indiferenți. Ştim cu toții ce pregătește guvernul din toamna aceasta, adică închiderea firmelor cu capital autohton. Dacă vor reuși asta, putem să spunem că sunt asasinii economici ai României. Majoritatea antreprenorilor vor fi îngenuncheați. Trebuie să luăm presiunea de pe mediul de afaceri și să încercăm să colectăm. Dacă guvernul va merge până la capăt, vom susține prin toate pârghiile moțiunea de cenzură pe care au spus cei de la AUR că o vor depune, iar noi vom strânge semnături pentru demiterea guvernului”, a declarat Marian Cucşa.



Caravana Medicală AUR vine în Dobrogea


La scurt timp după ce preşedintele AUR pe România, George Simion, a anunţat că se va organiza o caravană medicală în toată ţara, prin care cetăţenii să beneficieze de tratamente medicale de specialitate gratuite, iată că acest lucru se va întâmpla şi la Constanţa.

„Pe mine mă bucură faptul că Partidul Republican a ales Constanța pentru acest eveniment. Vom avea caravana medicală AUR în perioada 11-16 septembrie în Constanța, 13-14 septembrie în Cobadin, iar pe 15-16 septembrie în Peștera. Vor fi puse la dispoziția cetățenilor servicii medicale gratuite. Toată lumea este așteptată. Este o promisiune pe care AUR a făcut-o. Pe data de 16, la Pavilionul Expozițional Constanța, va avea loc un eveniment legat de o lansare regională a partidului nostru”, a anunţat Nicolae Vlahu.

Doctrina AUR şi a Partidului Republican din România se bazează foarte mult pe tineri şi în special pe educaţie. Acest lucru a fost confirmat la eveniment de către Dumitru Bădrăgan.

„Încercăm să tragem un semnal încă de când George Simion a spus că se va opune puterii politice. Această alianță este una puternică pentru că propune un proiect pentru România. Am avut consultare publică în ceea ce privește programul "Construim România". Acest proiect presupune implicarea tinerilor în politică. România trebuie să cunoască în 2024 rânduri de alegeri în care oamenii noi să se implice în politică la nivelul municipiului și județului Constanța. Această alianță este speranța noastră ca românii să se întoarcă în România. Trebuie să avem o siguranță în ceea ce privește educația din România. Încercăm să aducem românii acasă”, a concluzionat Dumitru Bădrăgan.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4602 secunde