PD-L Constanța continuă campania pentru prezidențiale cu marșuri și mitinguri

2017
Democrat-liberalii constănțeni au organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, o serie de acțiuni de campanie care au constat în marșuri electorale și discuții cu cetățenii. Evenimentele au avut loc atât în Constanța, pe bulevarde și în parcuri, cât și în municipiul Mangalia.
Astfel, senatorul Mircea Banias, președintele Organizației Județene a PD-L Constanța, a condus, sâmbătă dimineață, un marș de campanie la care au participat aproximativ o sută de persoane și al cărui traseu a inclus bulevardele Ferdinand, Tomis și Ștefan cel Mare. Declarând că e "dezamăgit de prostul gust al campaniei pe care PSD Constanța o face", Banias a explicat că marșurile electorale sunt cele mai indicate acțiuni de tip om la om.
Tot în cursul zilei de sâmbătă, la Mangalia, democrat-liberalii au organizat un miting electoral, eveniment la care a luat parte, potrivit unui comunicat de presă, și deputatul Colegiului 5, Zanfir Iorguș. La acțiune au participat aproximativ 250 de persoane și, așa cum se menționează în comunicat, ele au distribuit materiale de campanie referitoare la candidatul sprijinit de PD-L în cursa pentru Cotroceni, Traian Băsescu.
Deputatul PD-L Maria Stavrositu, a participat, ieri, la o nouă întâlnire cu alegătorii din Colegiul 10, ocazie cu care parlamentarul constănțean a promovat, așa cum se arată într-un comunicat de presă, proiectele sociale, economice și politice inițiate de președintele în exercițiu. La acțiune a participat, de asemenea, președintele Organizației Municipale a PD-L Constanța, Florian Constantin.
Conform afirmațiilor senatorului Mircea Banias, astfel de acțiuni vor mai avea loc pe tot parcursul campaniei pentru prezidențiale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3252 secunde