PD-L Constanța și-a desemnat echipa de campanie la nivelul județului

1525
Pedeliștii constănțeni au anunțat, la finalul Colegiului Director Județean al partidului, eveniment care a avut loc sâmbătă, componența echipei de campanie care va răspunde, alături de coordonatorii pe cele zece colegii uninominale, de pregătirea pentru alegerile prezidențiale la nivelul județului Constanța.
Astfel, conform explicațiilor liderului județean al partidului, senatorul Mircea Banias, echipa județeană, condusă chiar de el, e compusă din prim-vicepreședintele partidului, Adrian Manole, care va răspunde de "coordonarea din punct de vedere politic și de materialele care vor face parte din arsenalul de campanie", Constantin Avătafului, cel căruia îi revine "latura organizatorică" și consilierul județean Adrian Gheorghiță, "reprezentantul PD-L în Biroul Electoral Județean care va urmări și încerca să soluționeze toate problemele de ordin juridic".
În ceea ce privește relația cu presa, responsabil a fost desemnat consilierul județean Mihai Petre, în vreme ce de "procurarea materialelor de campanie" va răspunde Gigi Chiru.
Decizia privind componența acestei structuri organizatorice a fost luată în cadrul Biroului Permanent Județean de vineri după-amiază.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Septembrie 2009
Stire din Politică-Administrație : Slujesc un partid, caut doctrină
Pagina a fost generata in 0.3356 secunde