PD-L îi cere lui Tusac să îi dea afară din Consiliul Local pe Negrea și Moldovan

571
PD-L îi cere lui Tusac să îi dea afară din Consiliul Local pe Negrea și Moldovan - f7fabb7bd77cc4d7b1c12353929bc7d0.jpg

Articole de la același autor

La prima ședință de consiliu local de la Mangalia, ar trebui să se pună în discuție înlocuirea consilierilor Ioan Negrea și Dănuț Moldovan cu următorii doi pedeliști de pe listele de la alegerile din 2008. Modificarea a fost solicitată oficial ieri,
printr-o adresă, de către președintele PDL Constanța, senatorul Mircea Banias.

Imediat după alegerile din 2008, pedeliștii de la Mangalia au simțit că pierd doi consilieri. Era vorba despre Ioan Negrea și Dan Moldovan, despre care a început să se spună tot mai des că fac echipă mai degrabă cu pesediștii primarului Claudiu Tusac și nicidecum cu pedeliștii pe listele cărora ajunseseră să fie aleși. Problemele s-au acutizat în 2009, atunci când pedeliștii mangalioți au semnalat faptul că cei doi consilieri nu mai țineau cont de deciziile partidului și votau cot la cot cu PSD. În acest context, Biroul Permanent Local al PDL Mangalia a decis excluderea celor doi din partid. Soluționarea problemei privind excluderea a avut un parcurs mai îndelungat, cu numeroase contestații, ajungându-se ca o decizie definitivă în acest sens să fie luată în urmă cu câteva zile.
În baza acestei decizii de la centru, președintele PDL Constanța, senatorul Mircea Banias, a înaintat ieri o adresă către Primăria Mangalia prin care se solicită înlocuirea celor doi consilieri locali, Ioan Negrea și Dănuț Moldovan, cu Dumitru Stoica și Mihai Constantinescu. Aceștia doi de pe urmă ar trebui să fie validați în prima ședință de consiliu local de la Mangalia, imediat ce ceilalți doi își vor pierde calitatea de aleși.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2 secunde