PD-L - pasă pentru liberalii din CJC

541

Articole de la același autor

Social-democrații Cristinel Dragomir și Cristian Darie au fost desemnați, ieri, prin vot secret, noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Constanța. "Pentru" numirea lui Dragomir au votat 28 de consilieri (social-democrații și liberalii), în timp ce Darie a obținut 21 de voturi, adică exact voturile colegilor săi de partid.
Cei doi nu au fost singurii pretendenți la fotoliile secundare din CJC.
Cristinel Dragomir l-a avut contracandidat pe pedelistul Mihai Petre, propus de partidul său. În primă fază, pedelistul Ionel Manafu l-a propus pe liberalul Mihai Lupu, asta probabil în amintirea alianței de odinioară dintre cele două partide. Numai că propunerea lui Manafu l-a luat prin surprindere chiar și pe
cel vizat, Lupu refuzând să îl concureze pe Dragomir. Și mai uimit a fost președintele CJC, Nicușor Constantinescu, care la auzul propunerii lui Manafu i-a solicitat destul de autoritar lui Lupu să își exprime punctul de vedere în acest sens.
Pentru ca alianța PSD – PNL să nu iasă la iveală pe deplin, liberalii au făcut și ei o propunere din partea partidului lor pentru al doilea fotoliu de vicepreședinte al CJC. Este vorba despre Viorel Sorin Ciutureanu, contracandidat al lui Darie. Pentru aceleași fotoliu a mai candidat și pedelistul Florian Constantin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8726 secunde