PD-L susține aprobarea bugetului pe 2010 până la 15 ianuarie

215
Vicepreședintele PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, că formațiunea politică dorește un calendar "accelerat" pentru votarea Legii bugetului de stat în Parlament, astfel încât acesta să fie adoptat până la 15 ianuarie, când misiunea FMI va reveni în România.
"Dorința noastră este ca bugetul de stat să fie votat în prima jumătate a lunii ianuarie. De aceea s-a stabilit un calendar, până în 5 ianuarie, să se poată depune amendamente. Interesul este ca votul final la buget să fie undeva până în 14 ianuarie, iar în 15 ianuarie să avem buget pentru că FMI va veni din nou în România", a declarat Flutur, completând că are încredere că acest calendar poate fi respectat.
"Avem încredere că acest lucru se va înfăptui pentru a recupera cele trei luni care s-au pierdut din cauza crizei politice care a început încă din septembrie", a încheiat Flutur.
Birourile permanente ale Camerei Deputaților și Senatului se vor reuni în ședință astăzi, începând cu ora 11.00, pentru a distribui oficial proiectul Legii bugetului și stabilirea calendarului dezbaterii acestuia.
Guvernul a transmis pe 24 decembrie la Parlament proiectul Legii bugetului de stat pe 2010 și pe cel al bugetului asigurărilor sociale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6812 secunde