PDL a cerut înlocuirea Elenei Udrea în Comisia de afaceri europene a Camerei Deputaților

94
PDL a cerut înlocuirea Elenei Udrea în Comisia de afaceri europene a Camerei Deputaților - 1344067671udrea-1396884750.jpg

Articole de la același autor

PDL a solicitat Biroului Permanent înlocuirea deputaților neafiliați Elena Udrea și Florin Geantă (PMP) din Comisia de afaceri europene, cei doi urmând să fie repartizați la comisiile unde sunt locuri libere, a precizat, luni, secretarul Camerei Niculae Mircovici.
"La Comisia de afaceri europene, în locul celor doi deputați independenți, doamna Udrea și domnul Geantă, care urmează să treacă la comisiile unde sunt locuri libere, PDL a solicitat, conform algoritmului inițial, cele două locuri pentru domnul Lubanovici și pentru domnul Nazare. Deci, se înlocuiește doamna Udrea și domnul Geantă de la Comisia de afaceri europene", a precizat Mircovici, după ședința Biroului Permanent pentru Mediafax.
PDL a cerut înlocuirea celor doi cu deputații Mircea Lubanovici și Alexandru Nazare în Comisia de afaceri europene, pe motiv că Udrea și Geantă nu mai sunt membri PDL. Solicitarea urmează să fie supusă aprobării plenului Camerei.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6778 secunde