Vasile Blaga:

"PDL are candidat la Președinție. Vrem candidat unic cu PNL"

235

Articole de la același autor

Conducerea PDL a aprobat, ieri, în unanimitate, începerea discuțiilor cu PNL pentru o alianță, a declarat, după ședința Biroului Permanent, președintele PDL, Vasile Blaga, menționând că se dorește constituirea, în final, a unui mare partid de dreapta.

"Participăm la această discuție deschiși. Dorim să colaborăm pe termen scurt, mediu și lung. Deci, nu vom avea în vedere doar alegerile prezidențiale din acest an, ci și alegerile locale și parlamentare din 2016", a mai declarat Vasile Blaga.

El a precizat că PDL dorește constituirea în timp a unui mare partid de centru-dreapta și a menționat că PDL salută dorința PNL de a face parte din PPE.

Vasile Blaga a mai spus că PDL are, în acest moment, un candidat foarte puternic pentru Președinție, Cătălin Predoiu, și că împreună cu liberalii vor stabili criteriile pentru a avea un singur candidat, dar s-ar bucura ca acesta să fie reprezentantul PDL.

"Noi îl avem pe al nostru, să vedem pe cine au ei, analizele ca atare și să avem un singur candidat", a precizat Blaga, după ședința BPN al PDL, referindu-se la faptul că liberalii își vor desemna candidatul după congresul partidului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6706 secunde