PDL cere demisia ministrului Titus Corlățean

66
PDL cere demisia ministrului Titus Corlățean - tituscorlatean-1372159105.jpg

Articole de la același autor

Președintele Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, a transmis marți condoleanțe familiilor victimelor din accidentul petrecut în Muntenegru și a cerut demisia ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlățean, pentru "incompetență și lipsă de proceduri la nivelul MAE".




"În numele PDL transmitem sincere condoleanțe familiilor românilor care au avut victime în tragedia din Muntenegru, suntem alături de fiecare familie care și-a pierdut pe cineva drag și alături de cei care au fost accidentați, unii dintre ei aflându-se într-o stare foarte gravă", a spus Blaga la finalul ședinței Biroului Permanent Național al PDL. 


El a adăugat că nu poate să nu remarce "unele dovezi de incompetență ale autorităților române și faptul că au reacționat extrem de târziu în această situație", motiv pentru care a cerut demisia imediată a ministrului de Externe, Titus Corlățean.  "Nu este pentru prima dată. În cazul tragediei din Algeria, MAE, condus de Titus Corlățean, s-a comportat la fel, dând dovadă de cinism și incompetență crasă. În această situație, după câte știm, la două ore după ce s-a întâmplat, domnul Corlățean trimitea comunicate referitoare la excelentele lui calități de fotbalist și aflăm că premierul a fost informat după cinci ore, nu de dânsul, ci de Raed Arafat, secretarul de stat, astea sunt declarațiile oficiale. Mai mult, dându-și seama de ridicolul în care se află, Guvernul folosește această tragedie ca și un element electoral, din păcate și asta pe spatele românilor. Noi cerem din această cauză demisia imediată pentru incompetență și pentru lipsă de proceduri la nivelul MAE a domnului Titus Corlățean", a precizat Blaga, citat de Agerpres.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3903 secunde