PDL exclude înlocuirea Robertei Anastase

242
PDL exclude înlocuirea Robertei Anastase - 331841724000-1329485649.jpg
Partidul Democrat Liberal exclude schimbarea din funcția de președinte al Camerei Deputaților a Robertei Anastase, iar dacă Opoziția se bazează pe acest lucru poate să rămână în grevă parlamentară până în decembrie, a declarat, astăzi, la Bistrița, secretarul general al PDL, Ioan Oltean.

"Nu s-a discutat niciodată la nivelul PDL schimbarea din funcție a doamnei președinte Roberta Anastase și excludem orice fel de dialog, orice fel de discuție pe această temă. Și dacă Opoziția condiționează întoarcerea în Parlament și de realizarea unui asemenea obiectiv, atunci cu certitudine vor sta în grevă până în decembrie anul acesta", a spus Ioan Oltean, într-o conferință de presă.

Liderul PDL a afirmat că Puterea a lansat o invitație la dialog Opoziției, pentru ca greva parlamentară să înceteze.

"PDL a lansat oficial invitația la dialog între Putere și Opoziție. Trebuie să vină Opoziția și să găsim aceste forme consacrate de luptă politică și parlamentară, și nu să inventăm noi forme atipice de protest parlamentar", a declarat Oltean.

El s-a arătat refractar față de posibilitatea ca Puterea să facă anumite concesii.

"Nu cred că e vorba de concesii aici. A te prezenta la lucru, a veni la serviciu, nu presupune concesii. Nu cred că dumneavoastră obțineți concesii când mergeți la serviciu", a conchis Ioan Oltean.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 17 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Prințul Paul are un frate secret
Vineri, 17 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Președintele Germaniei a demisionat
Pagina a fost generata in 1.7444 secunde