PDL face apel la USL să pună capăt crizei politice

210
PDL face apel la USL să pună capăt crizei politice - gheorghefluturadriananeagoe-1344863674.jpg
PDL face apel la USL să pună capăt crizei politice pentru ca situația economică a României să nu fie afectată și mai mult, a declarat secretarul general al democrat-liberalilor, Gheorghe Flutur, luni, la finalul BPN al partidului.
Potrivit Agerpres, Secretarul general al PDL a afirmat că în urma discuțiilor avute luni de lideri democrat-liberali cu delegația FMI, BM și CE la București a reieșit "îngrijorarea oficialilor străini referitoare la instabilitatea politică, dar și lipsa de măsuri economice pentru asigurarea unei creșteri economice".
"Vă reamintesc: creșterea este de 1,2%, cu perspective sumbre pentru perioada următoare. Se discută de 0,8%, probabil va fi o evaluare în luna septembrie. Trebuie să aduc aminte că atunci când a venit Guvernul Ponta era estimată o creștere de 1,5%. Cauza principală este această instabilitate politică, unde cei care sunt la guvernare au responsabilitatea. Cred că apelul nostru, al PDL, trebuie să-l facem de fiecare dată, și-l fac și astăzi, către cei din USL, să punem capăt crizei și să pună capăt crizei politice din această țară, pentru că vorbim de creștere economică scăzută, vorbim de lipsa investițiilor și soluția de bază este revenirea la normalitate", a subliniat Flutur.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3601 secunde