PDL va depune amendamente la proiectul legii descentralizării și îl va ataca la Curtea Constituțională

111
PDL va depune amendamente la proiectul legii descentralizării și îl va ataca la Curtea Constituțională - vasileblaga8-1384767467.jpg

Articole de la același autor

PDL va depune amendamente la proiectul legii descentralizării și va ataca la Curtea Constituțională acest act normativ, a declarat, luni, președintele PDL, Vasile Blaga, înainte de ședința BPN al PDL.

Potrivit Mediafax, el a precizat că le-a cerut democrat-liberalilor să depună amendamente până la ora 13.00, amendamente care vor fi discutate în ședința BPN al PDL.

"Timpul este extrem de scurt și desigur că vom depune amendamente, dar, cel mai important, vom ataca la Curtea Constituțională acest act normativ, pentru că avem atât motivații pe formă cât și pe fond", a arătat Blaga.

El a menționat faptul că a fost încălcat Regulamentul Senatului pentru că era obligatoriu cvorumul de ședință al Biroului Permanent al acestui for legislativ.

"Iată au luat această decizie practic împotriva Regulamentului Senatului. În Cameră, într-adevăr, în Birouri pot să participe cât doresc ei pentru a lua decizii și pentru a stabili un program pentru modul de lucru în Cameră, dar în Senat este obligatoriu cvorumul de ședință al Biroului, și au fost doar 6 din 13 și avem și amendamente pe fond", a menționat Vasile Blaga.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4076 secunde