PDL va împărți fluturași cu "chiulangiii" opoziției

365
PDL va distribui în colegiile parlamentarilor opoziției afișe cu pozele acestor și mesajele "El este unul dintre chiulangii!", "Ei fac grevă de lux pe banii tăi!", într-o acțiune de "informare corectă a opiniei publice" în legătură cu greva opoziției, a anunțat secretarul general al PDL, Ioan Oltean.
Secretarul general al PDL, Ioan Oltean a declarat, vineri, într-o conferință de presă că săptămâna aceasta Parlamentul s-a întrunit în ședință ordinară, fiind pus în situația de a-și desfășura activitatea în absența opoziției.
"Trebuie să vă spun - și o fac cu maximă responsabilitate - că nu este o stare de confort pentru putere de a lucra în absența opoziției. Nu că nu am putea lucra, am făcut dovada, cel puțin în Camera Deputaților, că ședința în plen și în comisii se poate desfășura și fără opoziție, că putem să ne mobilizăm și să asigurăm cvorumul de ședință, dar apreciem că opoziția și rolul parlamentarului, fie că se cheamă deputat sau senator, este acela de a fi prezent în Parlament. Acolo este locul lui de muncă și trebuie să participe la ședințele parlamentare conform ordinii de zi și programului aprobat de Biroul Permanent", a spus Oltean.
El a adăugat că nu știe să existe o astfel de formă de protest în lumea democrată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : UDMR vrea majorarea salariilor și pensiilor
Pagina a fost generata in 1.871 secunde