Vasile Blaga:

"PDL va vota împotriva proiectului legii bugetului"

154
1
Deputații și senatorii PDL vor vota împotriva proiectului de buget pentru că este unul "care distruge sectorul privat" și nu susține reformarea instituțiilor, a declarat, ieri, senatorul Vasile Blaga, președintele PDL. 

"Nu am considerat necesar să avem o întâlnire cu premierul pentru o prezentare a bugetului, văd că îl doare lucrul ăsta, pentru că proiectul de buget este de o claritate remarcabilă, el arată limpede și fără ocolișuri alegerea făcută de Guvernul Ponta, nereformarea instituțiilor cu prețul distrugerii sectorului privat. Sectorul privat plătește de fapt salariile și în sectorul public, plătește pensiile și care ține România pe linia de plutire. Bugetul este bazat pe creșterea de taxe și impozite, consecința modului în care a fost construit bugetul va fi îngroparea a peste 150.000 de societăți comerciale, împingerea în sărăcie a micilor agricultori și compromiterea oricărei șanse de a avea creștere reală în economie", a spus Blaga în cadrul dezbaterilor generale la proiectul de buget din plenul Parlamentului. 

El a adăugat că USL a împins țara până în pragul conflictelor de stradă, iar după 10 luni de guvernare USL românii trăiesc mai rău decât anul trecut.

Comentează știrea

Adi
6 februarie 2013
Fasolica si mucisori

Astia de la PDL au dat cu fasolea in muci,mai apoi cu mucii in fasole,pe toata perioada cat au fost sus,in jurul sinistrului conducator. Acum,isi dau cu tesla-n c....ie ca nu mai au credibilitate nici cat tiganii cu alba-neagra. Duca-se pe pustii!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6307 secunde