Pe ce se vor cheltui banii Constanței. În ce vrea să investească primarul Decebal Făgădău

826
3
Pe ce se vor cheltui banii Constanței. În ce vrea  să investească  primarul Decebal Făgădău - decebalfagadauinvestitii4-1488305607.jpg

Articole de la același autor

Primarul Decebal Făgădău a anunțat, ieri, că aprobarea bugetului municipiului Constanța se va face în prima ședință din luna martie și că acesta este cel mai mare buget din ultimii ani. 


"Bugetul a fost creionat, este un buget de 845 milioane de lei. Până acum a existat o dezbatere pe această temă cu agenții economici, urmând ca, în curând, să se mai organizeze o altă dezbatere, pentru ca toți constănțenii să știe pe ce se vor cheltui banii municipalității. În principal, banii se vor duce pe investiții privind educația, construirea de locuințe și protecția socială", a spus primarul Constanței. 


Conform documentului privind bugetul municipiului Constanța, stabilirea cheltuielilor s-a efectuat în strictă corelare cu posibilitățile reale de încasare a veniturilor bugetelor locale estimate a se realiza. Proiectul de buget pe anul 2017 se bazează pe propunerile direcțiilor și serviciilor din cadrul Primăriei Municipiului Constanța și reflectă menținerea în condiții normale a proiectelor de investiții realizate în anii anteriori, precum și funcționalitatea instituțiilor din subordine. Fundamentarea veniturilor bugetului s-a realizat în baza legislației fiscale actuale, iar în susținerea veniturilor totale propuse s-a adăugat excedentul cu care s-a încheiat anul financiar 2016. 


Practic, bugetul pe anul 2017 se ridică la suma de 632.938.000 lei și un excedent pe 2016 în valoare de 212.564.000 lei, totalul cheltuielilor fiind de 845.502.000 lei. 


În altă ordine de idei, proiectul de buget al municipiului Constanța poate fi consultat de cei interesați pe pagina de Internet a instituției (www.primaria-constanta), la secțiunea "Informare și consultare publică". 


Comentează știrea

Tincu
1 martie 2017
o rusine

cei doi sunt incapabili, babu si fagadau cu cojoc si patrichi sunt gogoritele din politica constanteana.

petrica
1 martie 2017
pentru

case pentru tigani,stalpi pe trotuare care se puteau pune omeneste ca sa poata parca si cel care are o masina,ong-uri etc

Sindbad
1 martie 2017
Planuri de viitor

Locuințe pt. puturoșii ajunși acum la pensie și care au trăit degeaba la tinerețe alegând La dolce vita, țigănetul-turcesc-rebut, bun numai pt. șmen și scandal, foarte vocal, prostimea si mocangii de serviciu, ce mai, am amintit grosul votanților pesede. Să mai amintim clientela de partid, cu aceleași firme de casă, tot așa, unu încarcă, unu descarcă, timpul trece, treaba merge, banu iese, ce te bagi ? Concurăm cu Vaslui și Alexandria, focare de prostie crasă roșie. Pt. ăilalți, dă-i în pm, să plece. Nouă ne trebuie prostime nene, ca e ușor de manipulat. Nu, dle premar ?

Pagina a fost generata in 0.4571 secunde