Pe cine propune PSD la președinția Comisiei de Cod electoral

68
Pe cine propune PSD la președinția Comisiei de Cod electoral - gabrielvlase-1444053447.jpg

Articole de la același autor

PSD va prelua șefia Comisiei parlamentare pentru elaborarea legilor electorale, iar pentru funcția de președinte va fi propus Gabriel Vlase, a anunțat, astăzi, președintele interimar al social-democraților, Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

"Am avut o discuție cu colegii mei din PSD despre legea privind votul românilor din Diaspora. S-a întârziat nepermis de mult, nu am reușit să înțelegem care este este jocul PNL, au renunțat la președinția acestei comisii pe care le-am oferit-o tot în ideea de a avea un dialog politic structurat și o colaborare bună. Au și transmis că nu vor să nominalizeze pe cineva la președinția acestei comisii, asta înseamnă că probabil nu mai vor să fie adoptată legea. O să ne asumăm noi președinția acestei comisii, îl vom nominaliza pe Gabriel Vlase să fie președinte", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că le-a cerut colegilor ca marți să se reunească Birourile permanente ale Parlamentului și să aprobe procedurile necesare, dar și să convoace plenul comun pentru a stabili noua componență a comisiei și conducerea acesteia.

"La începutul săptămânii viitoare, cel mai târziu, colegii noștri sunt mandatați să vină cu forma finală a legii pe care să o dezbatem și să fie adoptată în regim de urgență", a menționat Dragnea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1957 secunde