Liviu Dragnea:

"Buletinele de vot pentru alegerea președintelui PSD au fost trimise în județe"

133
1

Articole de la același autor

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, ieri, că au fost deja tipărite și trimise în județe buletinele de vot care vor fi folosite la scrutinul din 11 octombrie pentru alegerea președintelui Partidului Social Democrat.

Potrivit lui Dragnea, va fi organizată minim o secție de vot în fiecare localitate, iar procesul de votare se va desfășura între orele 8,00 - 20,00.

"Buletinele de vot au fost deja tipărite și trimise în județe. Este vorba de 530.840 de membri, la care se adaugă 10 la sută buletine de vot, pentru siguranță, ca la orice alegeri. Sunt așteptați să voteze toți membrii de partid. Membrii de partid care nu sunt în localitatea lor nu pot vota decât dacă au la ei o adeverință eliberată de președintele organizației județene din care face parte, adeverință care va rămâne lipită pe lista suplimentară respectivă", a precizat Liviu Dragnea.

Pe 11 octombrie, social-democrații urmează să își aleagă președintele.

În cursa pentru șefia formațiunii a rămas doar Liviu Dragnea, după ce candidaturile lui Daniel Savu și Șerban Nicolae au fost respinse de Comitetul Executiv Național al PSD. Totodată, pe 18 octombrie va fi aleasă echipa de conducere a PSD, în cadrul unui Congres extraordinar. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6831 secunde