Vasile Blaga:

"La localele de la anul, va fi o bătălie în doi: PNL-PSD"

159

Articole de la același autor

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, este convins că lupta electorală de la alegerile locale din vara anului viitor se va duce, cu excepția UDMR în anumite comunități, între candidații PSD și PNL, considerând că va fi foarte greu ca alte formațiuni politice să atingă pragul electoral de 5%.

"Nu mai seamănă campania de anul viitor și viața politică cu ce a fost până acum. Acum este o bătălie în doi. Cu tot respectul, nu vreau să tratez altfel alte formațiuni politice. În acest moment, bătălia este între un mare bloc de stânga, PSD, și marele Partid Național Liberal. În zona lor sunt maghiarii, ei nu sunt partid și, bineînțeles, încă se bucură de suportul cetățenilor români de etnie maghiară. Foarte greu vor atinge alte partide pragul electoral de 5%. De aceea, privim cu mare atenție modul de desemnare a candidaților, pentru că ceea ce nu câștigăm noi are cele mai mari șanse să câștige PSD și invers", a declarat Vasile Blaga.

Pe de altă parte, liderul liberal a mai afirmat că nu mai acceptă tensiunile din interiorul filialelor județene dintre foștii liberali și foștii democrat-liberali, transmițându-le celor care generează conflicte să-și găsească un alt partid. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6887 secunde