Aleșii locali din Constanța se reunesc în ședință. Ce proiecte au pe masa de lucru

347
2
Aleșii locali din Constanța se reunesc în ședință. Ce proiecte au pe masa de lucru - alesiilocalisereunescsedintacons-1443969344.jpg
Consilierii locali ai Municipiului Constanța se reunesc, miercuri, de la ora 12.00, în sala "Remus Opreanu" a Consiliului Județean Constanța. Pe ordinea de zi se află 52 de proiecte.

Printre proiecte, se află și cel privind declararea, ca vacant, a unui loc de consilier municipal. Practic, este vorba despre cel al Anei Marcu, de la PNL, care și-a dat demisia invocând motive profesionale. Cum ea a candidat la alegerile din 2012 pe lista USL, conform protocolului în vigoare la acea dată, funcția va reveni PSD, probabil, social-democratei Paula Cioceanu, însă acest lucru va fi făcut într-o ședință ulterioară.

Totodată, aleșii locali vor aproba rectificarea bugetului municipal Con-stanța pe anul 2015 și vor stabili planul de ocupare a funcțiilor publice din cadrul Serviciului Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța pentru anul 2016.

De asemenea, aleșii locali vor lua în discuție și proiectul de hotărâre privind aprobarea participării Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța la "Programul de stimulare a înnoirii parcului auto național - Programul Rabla 2015".

Pe lista proiectelor se mai află și cel privind alocarea unei sume din bugetul local pentru finanțarea activității sportive a Asociației Club de Volei Municipal Tomis Constanța, în anul competițional 2015-2016.

Tot pe linie sportivă, consilierii vor vota și pentru alocarea unor sume din bugetul local pentru premierea, în condițiile legii, a sportivilor constănțeni care au obținut performanțe deosebite la competițiile sportive internaționale oficiale și a antrenorilor principali care au contribuit la realizarea acestor performanțe.

Un alt proiect asemănător este și cel privind premierea sportivilor constănțeni și a antrenorilor principali ai acestora din cadrul Clubului Sportiv Farul Constanța, care au obținut performanțe deosebite la competiția internațională "Baku 2015 European Games".

v v v

În ceea ce privește partea culturală, în cadrul ședinței de miercuri, aleșii locali vor aproba și proiectul de hotărâre privind emiterea acordului Consiliului Local al Municipiului Constanța în vederea preluării din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Culturii în domeniul public al municipiului Constanța și în administrarea Consiliului Local al Municipiului Constanța a monumentului Mitropolitului Andrei Șaguna, amplasat pe bd. Ale-xandru Lăpușneanu nr. 13.

De asemenea, printre toate celelalte inițiative de interes local, se mai află și cel mai recent, respectiv, proiectul de hotărâre privind aprobarea propunerii de schimbare a hotărârii privind declararea lunilor aprilie și octombrie ca "Luna curățeniei". 

Comentează știrea

Brettgot
11 iunie 2017
dhhjahut

wh0cd5052877 buy neurontin where to buy lasix cafergot

Brettgot
28 iulie 2017
q0ht1hhy

wh0cd453332 claritin

Pagina a fost generata in 0.5983 secunde