Toamna gospodarilor. A început curățenia, la Constanța!

242
3
Toamna gospodarilor. A început curățenia, la Constanța! - ainceputcuratenia-1443720198.jpg

Articole de la același autor

Ieri, s-a dat startul campaniei de curățenie generală în municipiul Constanța. 


Primii care au dat curs invitației primarului interimar Decebal Făgădău de a participa la acțiunile de curățare au fost reprezentanții Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța, care au adunat gunoaiele, au măturat și au aranjat toată zona din fața Gării Constanța. 


Prezent la întâlnirea cu admi-nistratorii asociațiilor de proprietari, edilul a spus că se așteaptă ca și constănțenii să se implice în această campanie și că, personal, va vizita toate cartierele, pentru a vedea participarea acestora. 


"Orice bun gospodar știe că, dacă faci curățenie generală de două ori pe an, este mult mai ușor să o menții. Eu voi fi personal în toate cartierele. Nu va fi zi în care să nu fiu pe teren, acolo unde lucrează cei care au contract cu primăria și unde mă veți chema. Vom suprapune progra-mele municipalității cu ceea ce ne spuneți dumneavoastră. Lumea nu îmbrățișează cu drag un apel la muncă. Campania nu va începe năvalnic. Aștept și vă rog să ne mobilizăm cu toții și să facem curat măcar în jurul blocurilor. După prima decadă, vom observa, vom trimite notificări, acolo unde observăm dezinteres și, acolo unde este nevoie, vrem să ne implicăm și să ajutăm", le-a spus Făgădău reprezentanților asociațiilor de proprietari. Cei mai mulți dintre aceștia au anunțat că se vor implica în campanie și că vor face tot posibilul să cheme la curățenie și pe cei ceilalți locatari. 


Comentează știrea

Brigadier pe santier
2 octombrie 2015
Sa facem totul tovarasi !

Spuneti-i tovarasului Fagadau ca ma voi implica in ziua cand el si toata administratia asta corupta vor da dovada de respect fata de mine si cetatenii orasului.El imi cere sa-l respect de doua ori pe an dar ma dispretuieste minut cu minut.Eu nu fac munca voluntara pe un spatiu unde maine Fagadau va construi un bloc sau ce-i mai trece lui prin cap.Fagadau este primul chemat sa respecte legea si regulile elementare de arhitectura urbana.De la fiecare dupa posibilitati,fiecaruia dupa nevoi-este primul principiu bolsevic.S-a aplicat in Constanta.Mai nou,Fagadau aplica si al doilea princiupu bolsevic:Nu raspunde cine polueaza,plateste cine nu murdareste.Abia astept sa ma amendezi ca nu ti-am strans gunoiul.Cap de Fagadau.

MARIAN
9 octombrie 2015
curatenie

Ptr ce plătim taxă de habitat ? Să venim să facem curățenie pe spațiile publice? Unde sunt firmele care și au umflat conturile din contractele cu primăria? Rușine să vă fie , apelați la cetățeanul Constănțean, dar când acesta are o problema este trimis la plimbare. RUSINE

Tavi
9 noiembrie 2015
Munca la domiciliu

Cea mai noua oferta de lucru ! Da, noi iti oferim absolut GRATUITun curs special online in care inveti pas cu pas si cu toate detaliile cum sa faci bani acasa ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta. S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pana ce esti tinar.Cautam colaboratori optimisti, seriosi. Devii seful tau, muncesti cum vrei part-time ori full-time Mai multe detalii, trimite "Info"la adresa de e-mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7649 secunde