Primăria Constanța dă startul la campania curățeniei de toamnă. Unde încep primele lucrări

1071
12
Primăria Constanța dă startul la campania curățeniei de toamnă. Unde încep primele lucrări - primariaconstantadastartulsiadis-1443634382.jpg
Administrația locală dă, astăzi, startul campaniei "Curățăm Constanța noastră", acțiune care va avea loc pe tot parcursul lunii octombrie.

"Este o campanie fără precedent. Toți constănțenii trebuie să înțeleagă că doar împreună putem avea un oraș curat pe care să-l lăsăm moștenire copiilor noștri. Îi invit pe toți locuitorii municipiului Constanța la un efort comun, deoarece doar împreună putem schimba fața orașului. În fiecare săptămână vom anunța programul cu zonele unde vor avea loc asemenea acțiuni. În plus, îi invit pe constănțeni să ne facă publice inițiativele lor dacă acestea există", a spus primarul interimar, Decebal Făgădău.

El a mai adăugat că această campanie se adresează tuturor constănțenilor care locuiesc la case și blocuri, tuturor companiilor care își desfășoară activitatea pe raza municipiului Constanța, dar și instituțiilor publice constănțene.

Pe de altă parte, reprezentanții Primăriei Constanța au anunțat, ieri, programul lucrărilor de salubrizare, igienizare și amenajare spații verzi ce vor avea loc în prima săptămână, respectiv, în perioada 1- 7 octombrie.

Locațiile vizate sunt cartier Faleză Sud - Poarta 6, zona Brizei - Liceul de Marină - calea ferată, zona Brizei - taluz port - ANL, cartier Gară - Centru - port Tomis, - zona 1 Mai Nou - șoseaua Mangaliei, Parc Gară și Parc Primărie, Esplanada Mircea - Port Tomis, cartier Tomis III, Parc Tăbăcărie - zona City Mall - Zodiac - Expoflora - Ana Lugojana, cartier To-mis I, Tomis II și Cartier Inel I-II.

Ca și activități desfășurate vor avea loc cosirea peluzelor, tunderea gardurilor vii, salubrizarea, curățarea terenurilor de frunze și crengi, degajarea terenurilor de corpuri străine, prășit trandafiri și flori, transportarea resturilor vegetale, măturarea aleilor și golirea coșurilor de gunoi.

Totodată, se vor desfășura acțiuni de administrare, exploatare și întreținere platforme colectare deșeuri. Acestea constau în spălare suprafețe platforme, vidanjare rigole, dezinsecția și deratizarea suprafețelor de la platforme precum și întreținerea construcțiilor și dotarea celor 389 de platforme din locațiile enumerate mai sus.

Noi lucrări la trama stradală

În altă ordine de idei, reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța solicită sprijinul conducătorilor auto în acțiunile administrației locale prin reducerea vitezei, atenție sporită și calm pe tronsoanele străzilor aflate în lucru. Astfel, pe parcursul lunii octombrie se vor executa lucrări de întreținere și reparații a tramei stradale pentru optimizarea traficului, pe aleile pietonale din zona Tomis Nord și pe următoarele străzi: Pandurului, Lahovari, Portiței, alei și trotuare în zona Complex Poarta 6, alei și trotuare în zona Complex Km 4-5, I.G Duca, Pod Doraly, Unirii, parcare și trotuare în Zona Complex Unirii, C-tin Brătescu și Mihai Viteazul. 

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
goguta
1 octombrie 2015
baaaaaaaaaaaai primare

dar in zona kamsas -coiciu cand asfaltezi, vb de gard viu si alte chestii, noi nu avem iluminat public si nici strazi asfaltate, apropo impozitul la bugetul local l-am platit din Ianuarie ...

Decebal
1 octombrie 2015
Palazu

Facem curatenie si in craterele din Palazu mare? Cand asfalati totusi?

Cristina
1 octombrie 2015
Parcuri Poarta 6

Buna ziua. In Poarta 6 ar mai fi nevoie si de o curatare temeinica a celor 2 parcuri si umplerea cu nisip. De la ultimile alegeri nu s-a mai pus nisip, iar copii se joaca in praf. Multumesc

n
1 octombrie 2015
nn

Este o campanie fără precedent. Toți constănțenii trebuie să înțeleagă că doar împreună putem avea un oraș curat pe care să-l lăsăm moștenire copiilor noștri. Toti constantenii trebuie sa inteleaga ca mostenirea copiilor lor a fost furata si distrusa de o gasca de hoti si cocalari carora nu le-a pasat,nu le pasa si nici nu le va pasa vrodata de orasul asta.Au cladit in asa fel orasul incat mostenitorii lui sunt tiganii,cocalarii si hotii.Ei sunt adevaratii stapani ai orasului si se vede asta.Oamenii corecti au devenit sclavii asistatilor sociali si ai nesimtirii cocalarilor,supervizati de autoritatile locale.Sa iesim sa muncim pe mosia lor!!

Gelu
1 octombrie 2015
mizerie

Se stie că orașul Constanța e mizerabil,sunt de acord că trebuie si noi.cetățenii cu simț civic să facem curățenie,dar 370 lei pt. ce plătesc? dacă in jurul gunoiului e mizerie de la căutările țiganilor de peturi .etc,în spatele blocului 2A de pe Constantin Brâncuși sunt construite 2 grătare ,un cort ,toată vara am suportat fumul,gălăgia făcută de gratargii de la blocul vecin,rufele s-au transformat in afumături,aerul din apartament era cu miros de grătar,cei de la politie au spus că e treaba primăriei,poate ne ajută primăria in scopul curățeniei din jurul blocului.

luk
1 octombrie 2015
Mazare

Domnule ex primar Mazăre am speranta ca veti fi un exemplu pt constanteni si asa cum va stim ca un bun gospodar o sa mobilizati toate fufele care va insoteau sa faceti curătenie in Henri Coandă! Nu e mult de munca sa stiti pt ca acolo locuiesc oameni civilizati cu simt civic ! E păcat sa nu-i ajutati mai ales ca plătesc taxe si impozite! Va urez succes!

Numai cu Geoana fac treaba
1 octombrie 2015
Culmea curateniei

Culmea curateniei este atunci cand dezlipesti afisele primarului care te avertizeaza sa faci curatenie.Mi-au lipit afise pe geamul de la scara blocului.Peretii,geamurile,usile de la scarile de bloc sunt aviziere pentru afaceristi,pentru nesimtiti,inclusiv pentru primarie.Astia isi lipesc afise si pe fund,peste tot,acolo unde gasesc ei un loc liber.Acum trebuie sa incep curatenia cu peretii si geamurile de la casa scarii.Mai nesimtitilor din primarie,mai dezvoltatorilor,unde eveti dreptul sa lipiti afise ? Cunoasteti legea ? Pe o cutie din tabla,proprietatea Telekom Romania,se vede si acum mecla lui Mazare care sta lipita acolo de pe vremea cand el spunea ca face "treaba cu Geoana".Hai sictir mai prostilor !

toalete ecologice
1 octombrie 2015
Poate ridicati si asa-zisele

in fapt niste latrine odioase care miros saurin de la zeci de metri distanta.

Numai cu Dragnea incalc legea
1 octombrie 2015
Culmea secretului de serviciu

Pe adresa mea de mail am primit o "invitatie obligatorie" la curatenia orasului.In invitatie ma obliga sa "asigur în permanență curățenia drumurilor și trotuarelor din jurul imobilelor",sa vopsesc bordurile,sa matur trotuarul pana la granita cu vecinul. Eu am dat adresa mea de mail la SPIT Constanta.A fost o treaba pur personala,ceva care priveste numai relatia mea cu SPIT Constanta.Adresa de mail a ajuns in biroul de propaganda politica al PSD-ului.Ai grija mai SPIT-ule ca daca am sa gasesc "scame" in calculator,iti promit ca te execut silit pentru divulgarea datelor personale.Iti promit ! Sa nu uit SPIT-ule:aveti intentia sa vindeti si adresele de mail ? Se castiga bani frumosi.

n
1 octombrie 2015
nn

Pentru chestia asta nu trebuie iertati.Da-i in judecata si tine-i la curent si pe constanteni ca sa vada cat de jigodii sunt PSD-ul si scursurile din administratia locala.

Răspuns la: Culmea secretului de serviciu
Adăugat de : Numai cu Dragnea incalc legea, 1 octombrie 2015
Pe adresa mea de mail am primit o "invitatie obligatorie" la curatenia orasului.In invitatie ma obliga sa "asigur în permanență curățenia...
12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.169 secunde