Primarul interimar Decebal Făgădău:

"Toată Constanța va fi curățată!". Asistații social și locatarii din "Henri Coandă", scoși la muncă

1165
9

Articole de la același autor

Vestea că administrația locală și-a propus să facă ordine în oraș, în perioada 1-31 octombrie, în cadrul campaniei "Curățăm Constanța noastră", a creat un interes peste așteptări din partea locuitorilor. 


Cei care sunt mulțumiți că administrația publică locală pune în practică o campanie de ecologizare a Constanței și-au anunțat deja participarea. Alții încă mai cântăresc dacă să iasă din case și să adune mizeriile aruncate de alți concetățeni sau să stea liniștiți și să-și ocupe timpul liber cu altceva. Și, în fine, ultima categorie este cea a oamenilor nemulțumiți. Practic, cea mai mare revoltă constă în faptul că proprietarii de locuințe sau firme plătesc taxa de habitat, taxă care, la rândul ei, prin intermediul Primăriei Constanța, ajunge în conturile firmei "Polaris". 


Totodată, oamenii mai susțin că la asemenea acțiuni de ecologizare a orașului ar trebui să fie obligați să participe și cei care locuiesc în cartierul "Henri Coandă" sau cei care sunt obligați prin lege să presteze muncă în folosul societății. 


Există și mulți constănțeni care au primit bine asemenea campanie de ecologizare, mărturie stând faptul că unii dintre ei, care nu și-au găsit cartierele în lista prezentată de primărie, ne-au semnalat acest lucru. 


Practic, pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro, reprezentanții Primăriei Constanța au publicat calendarul acțiunilor cu participanții la eveniment, activitățile care se vor desfășura, dar și programul pe fiecare cartier în parte. Și totuși, surpriză, sunt mulți care au căutat să vadă când anume vor avea loc asemenea acțiuni la ei în cartier, dar nu l-au găsit inclus în program. De exemplu, nu există cartierele Km 5, cu străzile Pandurului și toate celelalte, Viile Noi, Inel II, Anda, Anadalchioi, Coiciu, dar și altele. 
Contactat telefonic, primarul interimar Decebal Făgădău a clarificat toate aceste probleme. 


"Mă așteptam ca nu toată lumea să primească bine acțiunea de ecologizare. Oamenii sunt diferiți atunci când este vorba să iasă la muncă. Vreau să menționez că vom interveni în toate zonele publice din oraș. Că este Polaris, RATC, SPIT, toate societățile care sunt coordonate de primărie garantez că se vor afla pe teren. Eu i-am rugat pe constănțeni să iasă pentru că ar fi bine ca toți să conștientizăm că, dacă vrem să avem un oraș frumos, trebuie să și participăm la întreținerea lui și prin asemenea acțiuni. Totodată, garantez că toți beneficiarii ajutoarelor sociale, inclusiv cei care locuiesc în «Henri Coandă», vor fi mobilizați la acțiunea de ecologizare a orașului, tocmai pentru a întoarce ceva societății care îi ajută. În privința cartierelor cuprinse în program, îi asigur pe toți constănțenii că acest program este unul viu, iar planificarea va fi completată în permanență. Aceea a fost doar o planificare inițială. Peste tot se vor face acțiunile de curățenie și înfrumusețare a orașului", a declarat, pentru "Cuget Liber", primarul interimar Decebal Făgădău. 


În altă ordine de idei, cei interesați să vadă când vor avea loc acțiunile de curățenie CLICK MAI JOS


Comentează știrea

ana
24 septembrie 2015
de ce platesc impozite?

Eu de ce plătesc taxe la stat? Eu in fata blocului fac curat, am plantat pomi, am o firma de paza si protectie care nu observa ca altui vin si rup copacii plantati sunt rupti, aceeasi firma isi parchează masinile pe trotuar in fata geamului meu si blochează circulatia,ca exista o spalatotir auto care nu ma lasa sa deschid cumva geamurile, dar de in acest oras daca si neamuri si relatii de ar mai exista legi? si daca vrei sa faci ceva in casa ta depinzi de un bou de avocat pensionar si de presedintele asociatilor de nevazatotilor din constanta, pe care anaful îl tine in brate, nimeni nu-l intreaba de veniturile obtinute din masaje fscutr acase?

petrica
25 septembrie 2015
dar?

dar pe ei iai intrebat? daca vor caci ei au numai drepturi si ai putea avea necazuri mai ales in aceste zile cand toti sunt musulmani,de craciun sunt crestini s.a.m.d. raman la ideia ca este o mare greseala acest cartier sa aduni toata rana purulenta a Constantei la un loc,blestemati sa fiti si tu si mazare si consantinescu si nu mai incerca acum sa dregi busuiocu dupa ce ai scapat porumbelu ca oricum nu te crede nimeni

Mikelis
25 septembrie 2015
Dc platim noi ca prostii 10 lei pe luna Polarisului?

Pai bai nesimtitilor, eu de ce platesc 10 lei pe luna la gunoi? ca sa fac treaba Polarisului? de ce plateste primaria milioane de euro polarisului, ca sa stea sa se uite la noi? Domnule Fagadau mai intai sa pui agenti de politie in parcuri care sa dea amenzi la putorile care plimba cainii si se caca peste tot, dc trebuie eu sa curat mizeria celor care plimba cainii si nu sunt amendati de primarie? Faceti-va voi treaba si apoi chemati lumea la treaba. Platim cele mai scumpe impozite din tara, si cel mai scump gunoi pe cap de locuitor si avem un oras jegos. Renuntati la mafia dvs de Polaris care ia bani degeaba si apoi sa chemati oamenii la curatenie! Rusine Fagadau, mai intai curatati lichelele ramase de pe vremea lui Mazare. Domnul Fagadau ne scoate la munca in octombrie, oare aceasta luna este scazuta la impozit, sau crede ca suntem tampiti sa muncim ca pe vremea comunistilor?

europeanu
25 septembrie 2015
asistatii primariei puturoase

vreau sa vad si eu un tigan din piata grivitei la curatenie...ca sa nu zic de iubitii lui fagadau din h.c.

Mikelis
25 septembrie 2015
Trezirea, ce face Polarisul

Pe site-ul www.curatamconstantanoastra.ro, la atributiile persoanelor care stau la bloc e specificat "curatare terenuri de frunze si crengi", "maturat si golit cosuri", pai bai fratilor asta e treaba celor de la POLARIS, sa stranga gunoiul si frunzele de pe strada si din fata blocurilor, dar chiar asa ne luati de prosti domn Primar "interimar", va reamintesc ca nu sunteti ales de constanteni ci suntem pusi de partidul dvs drag si plini de corupti. De ce puneti oamenii sa faca treaba POLARISului, oare nu platim destul peste 10 lei pe luna ptr gunoi? Sa va fie rusine! Puneti gunoierii la treaba si nu mai visati cai verzi pe pereti!

n
25 septembrie 2015
nn

Cand va rezilia primaria contractul cu Polaris si va face un contract in favoarea cetatenilor o sa ies si eu in strada la curatenie.Cand o sa vad ca toate promisiunile facute cu caru de ani de zile se vor materializa o sa ies la curatenie.Cand se va respecta legea,adica atunci cand multimea de asistati social va munci in valurri pe strazile Constantei o sa ies la munca.Cand voi vedea stapanii de animale ca strang rahatul odraslei din parc voi iesi la curatenie.Cand voi vedea Politia ca-i amendeaza pe cocalarii care mananca seminte si pe soferii care arunca gunoaiele din masina voi iesi la curatenie.Cand voi vedea ca alesii locali ,prin puterea exemplului vor aduna rahatii din parc voi iesi la curatenie.Mai sunt si altele de spus dar pana atunci doar sa iesim la curatenie dar s-o punem de-un protest impotriva hotiei din Constanta,ca ar cam fi cazul.Ce ziceti?

catalin
25 septembrie 2015

Lucrezi cat vrei, castigi cat vrei ! Nu este necesara niciun fel de experienta! Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii; principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic; plata castigurilor realizate este garantata prin contract, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale; se lucreaza part-time sau full-time, la alegere; sunt suficiente studiile medii, cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. Detalii la adresa de email [email protected]

PRIMARIA CONSTANTA
25 septembrie 2015
PRIMARIA CONSTANTA

NU RASPUNDEM lA NICIUN MAIL SAU SESIZARE A PRIMARIEI,MAI ALES ONLINEAngajatii nostri sunt si mai nesimtiti ca institutia

raul
25 septembrie 2015
de acord 100%

cainii vagabonzi nu numai ca au disparut dar parca in ultima vreme s-au inmultit.Sa le curatam noi rahatul de pe strazi ptr ca primaria care a cheltui milioane de euro ca sa-i stranga ..i-a inmultit de fapt pe strazi. Cam murdare sarcini ne-ati rezervat domnule fagadau, alaturi de toata trupa de hoti din primaria Constanta, cu averi mult prea mari la veniturile ..de pe statul de plata. Nu suinteti credibil cu astfel de actiuni cata vreme primaria colcaie de hoti ssi corupti...Incepeti curatenia de toamna cu propria institutie cu politia locala, cu urbanismul si autorizatiile. cu cei de la comisia de circulatie si parcari, etc. NU prea aveti curaj sa incepeti cu aceste FAMIGLII asai ,,?

Răspuns la: Dc platim noi ca prostii 10 lei pe luna Polarisului?
Adăugat de : Mikelis, 25 septembrie 2015
Pai bai nesimtitilor, eu de ce platesc 10 lei pe luna la gunoi? ca sa fac treaba Polarisului? de ce plateste primaria milioane de euro polarisului...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5452 secunde