Democrat-liberalul Senol Zevri:

"Pe mine nu mă iubește nimeni!"

1039

Articole de la același autor

Democrat-liberalii constănțeni vor definitiva, până vineri, echipele de campanie pe cele zece colegii uninominale din județ, în perspectiva alegerilor prezidențiale. Așa cum a anunțat liderul Organizației Județene a PD-L Constanța, senatorul Mircea Banias, există șanse foarte mari ca aceste colegii să aibă aceiași coordonatori ca și în campania trecută. Totuși, pe lângă ei, se vor implica, potrivit declarațiilor lui Banias, și directorii instituțiilor deconcentrate care s-au bucurat de susținerea partidului pentru a accede în actualele posturi de conducere.
Deși lista va fi definitivată vineri, atunci când este foarte probabil să aibă loc și o nouă ședință a Biroului Permanent Județean, Banias a anunțat că există directori care deja și-au exprimat intenția de a se implica într-un colegiu sau altul. Astfel, directorul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța, Ioan Bălan, va fi implicat, în campanie, în acțiunile din Colegiul 9, același colegiu de care va răspunde Mircea Banias.
Valentin Zeicu, directorul general al Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile Constanța ar vrea, conform explicațiilor președintelui PD-L Constanța, să se implice pe Colegiul 8, alături de Vicențius Petrescu, membru al Biroului Permanent Local care, se pare, va și răspunde de acest colegiu.
Paul Brânză, director al Autorității Navale Române, și-ar fi exprimat dorința de a activa pe Colegiul 6, acesta din urmă urmând să fie coordonat de Gigi Chiru, fost aspirant la un mandat de deputat.
Cât privește Colegiul 2, Senol Zevri, actualul director coordonator al Agenției de Protecție a Mediului Constanța, a explicat că, în afară de el, nu și-a anunțat nimeni intenția de a contribui, în campanie, pe acest colegiu. "Nu mi-a spus nimic, nimeni. Nu știu nimic. Pe mine nu mă iubește nimeni!", a declarat, spiritual, Senol Zevri.
Directorul RAR, Tudorel Calapod, ar fi interesat de Colegiul 1, în timp ce, pentru Colegiul 4, și-ar fi anunțat intenția directorul Oficiului de Consultanță Agricolă, Liliana Panaitescu.
Despre Colegiile 3, 5, 7 și 10 nu se știe, pentru moment, nimic. În ceea ce privește Colegiul 10, deputatul PD-L Maria Stavrositu a comentat: "Nu știu nimic. Nu am cunoștință de implicarea nominală a directorilor de deconcentrate pe colegiile uninominale".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6009 secunde