Concurs Pedeliștii Chiru, Mironescu și Florea, în contact direct cu alegătorii din colegiile lor

659

Articole recomandate

Gigi Chiru, aspirant PD-L la un mandat de deputat pe colegiul 6, a continuat, în cursul săptămânii trecute, seria deplasărilor în localitățile din județ, în scopul de a afla problemele cu care se confruntă oamenii și, implicit, de a propune soluționarea acestora.
În acest sens, Chiru a luat parte sâmbătă, alături de locuitorii din Topraisar, la sărbătoarea hramului bisericii din localitate, "Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil". În acest context, locuitorii care au participat la hram, au aflat de propunerile democrat-liberalului Gigi Chiru, referitoare la rezolvarea problemelor specifice comunității. Oamenii s-au plâns îndeosebi de lipsa rețelei de alimentare cu apă, dar și de starea precară a drumurilor și de sărăcia de zi cu zi.
Și candidații PD-L la un mandat de deputat pe colegiul 7 și la unul de senator pe colegiul 3, Laurențiu Mironescu și, res-pectiv, Daniel Florea, au participat, sâmbătă, la hramul bisericii Sf. Mihail și Gavriil din localitatea Valu lui Traian, venind, și ei, în contact direct cu electoratul din colegiile lor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8458 secunde