Concurs Puiu Hașotti și Mihai Lupu s-au lansat în cursa electorală la Medgidia

554

Articole recomandate

Casa de Cultură din Medgidia a găzduit vineri lansarea candidaților Parti-dului Național Liberal pentru Camera Deputaților în Colegiul nr. 2, Mihai Lupu, și pentru Senat în Colegiul nr.1, senatorul Puiu Hașotti.
Manifestarea, la care au participat peste 500 de membri PNL și simpatizanți, a fost deschisă de către primarul municipiului Med-gidia, Marian Iordache.
Iordache a adus la cunoștința celor prezenți faptul că toate proiectele inițiate de Primăria Medgidia au nevoie de susținerea celor doi candidați liberali.
În acest context, actualul consilier județean Mihai Lupu a declarat că este determinat să susțină toate proiectele care vizează întreaga comunitate, astfel încât Medgidia să devină un oraș european. "Mă refer aici la construirea de locuințe și la înființarea de locuri de muncă pentru tineri, la majorarea pensiilor, la dezvol-tarea mediului de afaceri. Într-un cuvânt, la o viață mai bună pentru toți", a afirmat Mihai Lupu.
La rândul său, Puiu Hașotti și-a asigurat electoratul de faptul că, în calitate de senator, va continua să inițieze și să susțină proiecte benefice locuitorilor municipiului Medgidia, amintind de eforturile susținute în vederea reclădirii unui "oraș care a fost uitat de autorități".
Printre prioritățile senatorului în noul mandat se numără obținerea avizului pentru construirea unui parc industrial în Medgidia, construirea unui azil pentru bătrâni și a locuințelor pentru tineri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6786 secunde