Pedelistul Ionel Ghergic, noul viceprimar al comunei Oltina

818
Luni, în cadrul ședinței de consiliu local de la Oltina, aleșii au desemnat, prin vot, un nou viceprimar. Este vorba despre pe-delistul Ionel Ghergic, acesta urmându-i social-democratului Cristian Gheorghe, care și-a înaintat demisia. Trebuie menționat că la alegerile locale de anul acesta, Cristian Gheorghe a candidat și el pentru fotoliul de primar al comunei Oltina, dar din postura de independent. Cum a ieșit din cursă încă de la primul tur, el a trecut la PSD, intrând astfel și în Consiliul Local tot din partea social-democraților. Colaborarea cu noul primar, liberalul Gheorghe Chirciu, nu a fost însă una tocmai bună, lucru confirmat de primar.
Unul dintre ultimele lucruri pe care primarul i le-a reproșat fostului vice este implicarea acestuia în campania electorală de la alegerile parlamentare. Primarul liberal susține că fostul viceprimar și-ar fi luat concediu medical în perioada campaniei electorale, acesta fiind văzut însă amplasând materiale electorale în comună. Gheorghe Chirciu a declarat că a făcut chiar plângere la poliție, prin care contestă valabilitatea respectivului certificat medical.
În ceea ce îl privește pe noul viceprimar, primarul speră să aibă o colaborare bună.
Configurația politică în cadrul Consiliului Local Oltina este următoarea: PNL are cinci reprezentanți, PSD - trei și PD-L tot trei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6005 secunde