Concurs Penegiștii din Tuzla au migrat la conservatori

240

Articole de la același autor

Conservatorii constănțeni se laudă cu aproape 500 de noi membri, printre care și fostul primar de la Medgidia, Mircea Pintilie. Marea masă de adeziuni provine, însă, din rândul penegiștilor. Potrivit lui Anton Mangiurea, ar fi vorba de aproximativ 40% din totalul de membri ai PNG.
Mangiurea, fost vicepreședinte al PNG Constanța, este acum în staff-ul organizației județene a Partidului Conservator. El a anunțat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că nu a venit cu mâna goală în partidul lui Voiculescu. Mai exact este vorba despre aproximativ 500 de noi membri pe care Mangiurea i-a adus cu el de la PNG la conservatori. Organizația locală PC Tuzla a trecut astfel în întregime la conservatori, potrivit lui Mangiurea, ceea ce reprezintă aproximativ 150 de membri. Acestora li se alătură și organizațiile penegiștilor din Mereni și Cerchezu.
Printre cei care doresc să se înscrie în PC sunt și câțiva penegiști care ocupă funcții de consilieri locali sau viceprimari, dar plecarea la alt partid ar atrage pierderea calității de ales public. Ar fi vorba despre patru consilieri și doi viceprimari.
În ceea ce îl privește pe fostul primar din Medgidia, Mircea Pintilie, el va prelua conducerea organizației locale a PC.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9664 secunde