Concurs Consilierii locali își vor da votul, astăzi, pe banii constănțenilor

263

Articole de la același autor

Consilierii locali constănțeni se vor afla, astăzi, față în față cu noi propuneri de investiții ce poartă semnătura primarului Radu Mazăre. Concret este vorba despre proiectele "Riviera Tomis" și "Pasarela Mamaia". Pe ordinea de zi a ședinței de astăzi, se regăsesc proiectele de hotărâri pentru aprobarea studiilor de prefezabilitate pentru cele două investiții.
Aleșii locali vor mai supune la vot și proiectele privind bugetele pentru 2009 pentru RATC, RAEDPP, RADET, SCIL Confort Urban SRL Constanța, dar și cel mai important buget și anume cel al municipiului Constanța.
Un alt proiect care se regăsește pe ordinea de zi a ședinței de astăzi este cel privind cea de-a doua tragere la sorți a dosarelor pentru locuințele ieftine pentru tineri și cazuri speciale, destinate cumpărării.
Deși în convocatorul publicat pe site-ul Primăriei Constanța nu există, liderul PD-L Mircea Banias susține că pe ordinea de zi suplimentară se va regăsi totuși și proiectul de hotărâre privind validarea lui Cristian Tănase, în locul fostului consilier Cătălin Filișan.
Ședința de consiliu de astăzi se va desfășura la Complexul Hotelier Mamaia și va începe la ora 12.00. Ședința este publică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7422 secunde