Pensionarii, invitați la "Marea Competiție de Șah și Table"

367
1
Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, deputatul PDL Maria Stavrositu organizează, în colaborare cu maestrul sportului Claudiu Iordache, președintele Asociației Județene de Șah Constanța, "Marea Competiție de Șah și Table".


Evenimentul se desfășoară la restaurantul "Vraja Mării", începând cu ora 11, și se adresează persoanelor aflate la vârsta de aur. 
"Pensionarii sunt un real exemplu de principii și valori și fiecare dintre noi le datorăm atât de multe", a declarat deputatul Maria Stavrositu. 
În cinstea acestora, în semn de apreciere și răsplată a priceperii și pentru a le sprijini spiritul competitiv, primii trei norocoși câștigători
vor fi premiați fiecare, cu o cină romantică la restaurantul "Vraja Mării".


Comentează știrea

MIRUNA
1 octombrie 2012
Pensionarii sunt un real exemplu de principii și valori și fiecare dintre noi le datorăm atât de multe", a declarat deputatul Maria Stavrositu. =)))))))ce va mai lingusiti pe langa votacii astia (cei mai numerosi din toate categoriile)

Pensionarii sunt un real exemplu de principii și valori și fiecare dintre noi le datorăm atât de multe", a declarat deputatul Maria Stavrositu. beshi de aici, bosorogii astia ne-au nenorocit de n ori pe noi,ei insisi si familiile lor!!aici pe plan local astia au votat ca demntii pe mazare iar pe plan national au votat in draci iliescu,psd,etc

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5209 secunde