Peremiștii constănțeni vor să-l schimbe pe Vadim

649

Articole de la același autor

Peremiștii constănțeni i-au pus, din nou, gând rău liderului Corneliu Vadim Tudor. Potrivit unui comunicat de presă transmis de Biroul Executiv Județean al PRM Constanța, în luna mai ar putea avea loc, la Constanța, un Congres al partidului în cadrul căruia actuala conducere să fie schimbată.
În comunicat se menționează că mai multe organizații județene reclamă lipsa unui management coerent al partidului, la nivel central, blocarea comunicării din interiorul partidului, conducerea unipersonală a organizației.
"Urmare a consultărilor pe care le-au avut președinții filialelor județene cu membrii Biroului Permanent al PRM, s-a ajuns la concluzia că este imperios necesară organizarea Congresului Partidului. Ordinea de zi a Congresului include: analiza stării actuale a partidului; program de măsuri pentru consolidarea, democratizarea și relansarea politică a partidului; adoptarea strategiei pentru alegerile europarlamentare, alegerea unei noi conduceri a partidului", se arată în comunicat.
Data exactă a congresului ar trebui să fie stabilită în scurt timp, pentru luna mai, în urma unor discuții cu reprezentanții mai multor organizații.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.09 secunde