Nu-l vor pe Comănici

Concurs Peremiștii din Constanța pleacă la Dan Diaconescu

1161
5
Peremiștii din Constanța pleacă la Dan Diaconescu - prmmirceastoianfotoadi1133036504-1330380631.jpg

Articole de la același autor

O parte dintre reprezentanții filialei Constanța a Partidului România Mare vor trece la partidul lui Dan Diaconescu, asta după ce conducerea partidului de la nivel județean a fost schimbată, spun ei, fără justificare.

Potrivit unor surse din cadrul partidului, fostul președinte al Organizației Județene a PRM, Mircea Stoian, a fost scos de pe funcție pentru a fi înlocuit cu Radu Comănici. Aceleași surse afirmă că decizia luată la nivel central și comunicată fostului președinte printr-un simplu telefon din partea lui Corneliu Vadim Tudor, l-a revoltat pe Stoian, care a decis să părăsească organizația și să treacă în rândul reprezentanților PPDD. De altfel, Stoian nu este singurul care a hotărât să abandoneze barca PRM. Se pare că o bună parte dintre membrii organizației îl vor urma pe fostul președinte, în semn de protest față de acțiunile conducerii centrale.

Potrivit acestora, plasarea lui Comănici în funcția de președinte al filialei județene nu-și are rostul în condițiile în care Stoian a făcut toate demersurile necesare pentru a obține un nou sediu, l-a renovat și a avut grijă de organizație, chiar și în perioadele mai delicate.

Menționăm că, în urmă cu două zile, noul președinte Radu Comănici a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre numirea sa în funcție. "Nu știu cum s-a luat decizia. Deși e de necrezut, nu m-am implicat în niciun fel să fiu desemnat din nou președinte al PRM Con-stanța. Pur și simplu am primit vestea", a declarat noul președinte interimar al PRM Constanța.

Comentează știrea

un fost peremist
28 februarie 2012
lasitate

Mircea Stoian are si el o parte de vina.Daca asa stau lucrurile in ceea ce priveste realizarile,pentru ce n-a fost in stare ca impreuna cu membrii organizatiei sa-l alunge pe ticalosul oportunist pesedist Comanici? Asta e o dovoda de slabiciune nu atitudine de presedinte luptator/

patriot
28 februarie 2012
?????

chiar daca nu am fost mare adept al PRM ,consider ca este un partid de echilibru fata de UDMRCei care nu au inteles si se plimba intre partide ,ca copii nemultumiti la gradinita,ar trebui sa urmareasca evolutia partidelor de extrema dreapta din Europa si mai ales FN francez.

Nicolae
28 februarie 2012
Derută

Consternare și derută în rândurile membrilor și simpatizanților PRM din județul Constanța. Revin practicile din anii trecuți, când stabilitatea Filialei PRM Constanța era zdruncinată de scandaluri și schimbări nestatutare. Deci, nimic nou sub soare. Sabotarea activității PRM în județul Constanța este evidentă. Filiala a fost reorganizată și au fost îndepărtați cei incapabili și cei compromiși, dar acum aceștia revin în forță și pun stăpânire pe partid, pentru interese meschine. În teritoriu oamenii se îndepărtează de PRM și nu apreciază această schimbare. Din cauza lui Comănici au plecat din partid mulți oameni, iar acum vor pleca și cei care au sperat în revenirea partidului în administrație și parlament. Așa se diminuează și șansa lui Vadim de a mai deveni președinte sau măcar parlamentar.

Moraru
28 februarie 2012
Preluare Newsin

Conform Newsin : Vadim despre Radu Comănici, liderul Grupului de Inițiativă pentru Reformarea PRM (GIR - PRM) și pentru destituirea președintelui Corneliu Vadim Tudor din funcția de președinte PRM: "Comănici este un golan și un provocator... L-am dat afară din PRM pentru fals în acte publice." REVENIREA

Moraru
28 februarie 2012
Sunt de acord

Sunt de acord cu dumneavoastră, dar să reținem că domnul Comănici nu mai era membru al PRM din 2008, când a fost destituit din funcție și din partid. Dânsul nu a mai perticipat la ședințe, nu a mai plătit cotizația și nu a mai făcut parte din nici o organizație a PRM la nivel central, județean sau local. Deci nu l-a tolerat nimeni. Membrii mai noi ai PRM, cei de după 2008, nici nu îl cunosc. Practic a fost impus drept președinte al Filialei PRM Constanța fără a fi membru de partid. Nici la această oră dânsul nu este membru al PRM și nu face parte din nici o organizațe PRM. Este în afara statutului și codului etic al PRM. Numirea sa la conducerea Filialei județene Constanța reprezintă o mare eroare politică a domnului președinte Vadim. Cred că numirea sa în fruntea Filialei PRM Constanța se datorește membrilor conducerii filialei care au fost îndepărtați de președintele Mircea Stoian, pentru incapacitate, inactivitate și trădare în favoarea PSD și pentru sabotarea intereselor PRM pe plan județean, președintele Mircea Stoian fiind apreciat în sondaje la nivel cel puțin municipal,cu aproximativ 21% șanse de a câștiga președenția Consiliului Județean Constanța și acest procentaj era în creștere. Iată adevărata cauză a schimbării din funcție a președintelui PRM Constanța, un om loial partidului și domnului Corneliu Vadim Tudor, care, probabil, a fost influențat de oameni care sunt dușmani ai partidului și pe care o să îi descopere singur, dar acum chiar că va fi prea târziu, deoarece și alegerile parlamentare se apropie, alegeri care vor constituii, dacă vori fi corecte, proba verității. În rest numai de bine. Să ne respectăm și să lucrăm pentru Poporul român.

Răspuns la: lasitate
Adăugat de : un fost peremist, 28 februarie 2012
Mircea Stoian are si el o parte de vina.Daca asa stau lucrurile in ceea ce priveste realizarile,pentru ce n-a fost in stare ca impreuna cu membrii...

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Februarie 2011
Stire din Politică-Administrație : Lăsați baltă de PSD
Pagina a fost generata in 0.3928 secunde