Pesediștii constănțeni au tras linie la candidaturile pentru Senat și Camera Deputaților

723

Articole de la același autor

Mircea Stănescu, fiul ziaristului Sorin Roșca Stănescu, i-a luat locul pe listele social-democraților constănțeni pentru alegerile parlamentare, lui Cristian Rizea. Stănescu a fost prezentat sâmbătă, pe scena Casei de Cultură, drept candidatul PSD la fotoliul de deputat pe colegiul nr. 5, după ce, în urmă cu aproximativ două săptămâni, pesediștii îl puseseră la bătaie pe Rizea, un alt "no name" al vieții politice locale.
De remarcat a fost și faptul că noul intrat pe liste nu se știe pe ce principii nu s-a bucurat de o atenție prea mare din partea liderilor social-democrați constănțeni.
Mai sigur pe el a părut un alt nou intrat pe liste, dar la fel de necunoscut în viața politică, George Vișan. El are totuși avantajul de a face parte din organizația constănțeană a PSD, fiind președinte al organizației municipale de tineret. Vișan a fost și el prezentat sâmbătă, la Casa de Cultură drept candidatul pe colegiul nr. 4 la Camera Deputaților, în locul vicepreședintelui Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir.
Pesediștii constănțeni și-au prezentat, sâmbătă, candidații oficiali pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie, iar excepție făcând cele două modificări amintite, lista a rămas neschimbată. Cu căștile pe cap și îmbrăcați în salopete muncitorești, social-democraților constănțeni le-au lipsit totuși din dotare cazmalele care i-au făcut celebri la București. Lipsa acestui accesoriu nu le-a luat prea mult din elan, pesediștii criticând cu avânt actuala guvernare și aruncând, în același timp, în stânga și în dreapta cu promisiuni de tot felul.
Lista finală de candidați a fost trimisă la centru pentru a fi avizată de liderii PSD și PC, astfel că, astăzi sau mâine, social-democrații se vor prezenta și ei la Biroul Electoral Județean pentru a-și depune oficial candidaturile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2338 secunde